Pako007 Napisano 2 Kwiecień 2012 Share Napisano 2 Kwiecień 2012 Hej. Czy jest jakaś możliwość żebym mógł zaznaczyć tylko górne polygony albo boczne czyli ściany ? Bo z CTRL będę zaznaczać kilka godzin :\ http://imgur.com/YmMuY Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bruneq Napisano 2 Kwiecień 2012 Share Napisano 2 Kwiecień 2012 select by angle albo by smoothing group Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ozi_ns Napisano 3 Kwiecień 2012 Share Napisano 3 Kwiecień 2012 W tym przypadku możesz też zaznaczyć dany obszar z widoku top, a następnie przejść do widoku left lub fron i odznaczyć boczne ścianki "alt" przy użyciu zaznaczenia rectangular. zostają zaznaczone tylko górne. Boczne możesz zwyczajnie zaznaczeniem rectangular z widoku left front itp. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pako007 Napisano 3 Kwiecień 2012 Autor Share Napisano 3 Kwiecień 2012 Dzięki za pomoc :) Górne polygony najłatwiej było mi zaznaczyć "select by angle", Boczne scianki zrobiłem podobnie, zaznaczyłem cały obszar i przez Selec by angle + ALT odznaczałem górne polygony :) Jeszcze raz dzięki za pomoc! :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi