Richard Hade Napisano 3 Kwiecień 2012 Share Napisano 3 Kwiecień 2012 (edytowane) Hej, To ja też się dołączę :). Koncepcję już mam, pogooglałem trochę i okazało się, że obsesja to nie to co myślałem i idąc za wikipedią wyklarowałem swój pomysł. Chcę namalować postać obsesyjnie unikająca bakterii. Ujęcie zza pleców postaci na jej odbicie w lustrze. Widać jak próbuje doczyścić ręce po podaniu dłoni osobom, które także widać w odbiciu. Wieczorem wrzucę szkic. Pozdrawiam Richard Hade EDIT: Oto i final :) EDIT2: Poniżej wrzucam pracę z prawidłowymi kolorami (walczyłem z profilami kolorów z OSX, bo tragicznie to wyświetlało się na Windows ). Praca nie była edytowana, został dodany profil kolorów: [ATTACH=CONFIG]85499[/ATTACH] Edytowane 8 Kwiecień 2012 przez Richard Hade Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ZiN Napisano 3 Kwiecień 2012 Share Napisano 3 Kwiecień 2012 He he, przypomniał mi się taki fajny film - Aviator, główny bohater miał podobną obsesję. Polecam :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pasiterek Napisano 3 Kwiecień 2012 Share Napisano 3 Kwiecień 2012 Ta obsesja to tak zwana "Nerwica natręctw" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Richard Hade Napisano 4 Kwiecień 2012 Autor Share Napisano 4 Kwiecień 2012 (edytowane) Okej, wrzucam szybki szkic tego co chcę zrobić. Czas na poważnie zająć się tą "nerwicą". Mam nadzieję, że rysunek jest w miarę czytelny. Edytowane 4 Kwiecień 2012 przez Richard Hade Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JoseConseco Napisano 7 Kwiecień 2012 Share Napisano 7 Kwiecień 2012 Super kolorki i nastrój. Co do czytelności to od strony techniczne jest ok, ale gorzej to wygląda, moim zdaniem, z pokazaniem wcześniejszego zdarzenia. Sam nie jestem pewien jak przedstawić ten uścisk dłoni... może dymek wychodzący z głowy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Richard Hade Napisano 7 Kwiecień 2012 Autor Share Napisano 7 Kwiecień 2012 Wrzucam update, jeśli nic nie zdążę jutro poprawić będzie to finał (niestety). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Richard Hade Napisano 8 Kwiecień 2012 Autor Share Napisano 8 Kwiecień 2012 Złośliwość rzeczy martwych. Właśnie Painter zastrajkował i nie chce otworzyć pliku z pracką :/// Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Richard Hade Napisano 8 Kwiecień 2012 Autor Share Napisano 8 Kwiecień 2012 Chyba się udało zawalczyć z kolorem, mimo, że nie wygląda na Windowsie tak jak bym chciał :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ICE Napisano 10 Kwiecień 2012 Share Napisano 10 Kwiecień 2012 Nie do konca rozumiem co tu tak naprawde zaszlo nie mniej jednak sam fakt iz mnie to zaintrygowalo jest wydzwiekiem pozytywnym, poniewaz osobiscie za najwiekszy sukces uwazam wywolanie u widza jakichs emocji. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi