Napisano 3 Kwiecień 201213 l Hej, To ja też się dołączę :). Koncepcję już mam, pogooglałem trochę i okazało się, że obsesja to nie to co myślałem i idąc za wikipedią wyklarowałem swój pomysł. Chcę namalować postać obsesyjnie unikająca bakterii. Ujęcie zza pleców postaci na jej odbicie w lustrze. Widać jak próbuje doczyścić ręce po podaniu dłoni osobom, które także widać w odbiciu. Wieczorem wrzucę szkic. Pozdrawiam Richard Hade EDIT: Oto i final :) EDIT2: Poniżej wrzucam pracę z prawidłowymi kolorami (walczyłem z profilami kolorów z OSX, bo tragicznie to wyświetlało się na Windows ). Praca nie była edytowana, został dodany profil kolorów: [ATTACH=CONFIG]85499[/ATTACH] Edytowane 8 Kwiecień 201212 l przez Richard Hade
Napisano 3 Kwiecień 201213 l He he, przypomniał mi się taki fajny film - Aviator, główny bohater miał podobną obsesję. Polecam :)
Napisano 4 Kwiecień 201213 l Autor Okej, wrzucam szybki szkic tego co chcę zrobić. Czas na poważnie zająć się tą "nerwicą". Mam nadzieję, że rysunek jest w miarę czytelny. Edytowane 4 Kwiecień 201213 l przez Richard Hade
Napisano 7 Kwiecień 201213 l Super kolorki i nastrój. Co do czytelności to od strony techniczne jest ok, ale gorzej to wygląda, moim zdaniem, z pokazaniem wcześniejszego zdarzenia. Sam nie jestem pewien jak przedstawić ten uścisk dłoni... może dymek wychodzący z głowy
Napisano 7 Kwiecień 201213 l Autor Wrzucam update, jeśli nic nie zdążę jutro poprawić będzie to finał (niestety).
Napisano 8 Kwiecień 201213 l Autor Złośliwość rzeczy martwych. Właśnie Painter zastrajkował i nie chce otworzyć pliku z pracką :///
Napisano 8 Kwiecień 201212 l Autor Chyba się udało zawalczyć z kolorem, mimo, że nie wygląda na Windowsie tak jak bym chciał :/
Napisano 10 Kwiecień 201212 l Nie do konca rozumiem co tu tak naprawde zaszlo nie mniej jednak sam fakt iz mnie to zaintrygowalo jest wydzwiekiem pozytywnym, poniewaz osobiscie za najwiekszy sukces uwazam wywolanie u widza jakichs emocji.