Napisano 9 Kwiecień 201212 l Siemano. Na stronie GDC Vault wyszła ostatnio godzinna prezentacja na temat powstawania Diablo 3 Link: http://www.gdcvault.com/play/1015306/The-Art-of-Diablo Pozdro
Napisano 11 Kwiecień 201212 l niesamowite ze to tak oamwiają... nie boja sie ze ktos wykorzysta ich rozwiazania czy patenty, no chyba ze sa one powszechne... fajnie, sporo rozjasnia takiemu ciemniakowi jak mi jezeli chodzi o gry, fajnie ze w dzisiejszych czasach jest takich prezentacji coraz wiecej
Napisano 11 Kwiecień 201212 l Koncepty postaci diablo wryły mnie w ziemie, kosmos całości. Nigdy nie byłem fanem Diablo, ale kurna ... w to trzeba będzie zagrać:)
Napisano 12 Kwiecień 201212 l chlopaki chlopaki mam pomy chlopaki mam pomysl sluchajcie tego chlopaki zrobmy bitwe chlopaki zrobmy bitwe "diablo 3" !
Napisano 12 Kwiecień 201212 l bartolomeo lubi post użytkownik ttaaddeekk. dlaczego na forum nie ma "lubię to!"? ;) ?!
Napisano 12 Kwiecień 201212 l zeby moze bylo ciekawiej to mood calkowicie nowej, wymyslonej przez uczestnika postaci, stwora lub bossa? Tak czy siak, biore udzial!;]