darkelf Napisano 22 Lipiec 2004 Napisano 22 Lipiec 2004 Hej. Zmodzilem dzisiaj taka buzke ;). Docelowo mial byc grubas. Pare godzinek[jakies 3], bez referencji, jakos tak "from scratch" :). ucho od innego modelu bo modelowanie tej czesci ciala jest meczarnia :P. krytyka i komentarze mile widziane.
Beatou Napisano 22 Lipiec 2004 Napisano 22 Lipiec 2004 eeee a słyszałeś o czymś takim jak weld?? bo widać krechę po środku... z góry na dół :P Geba fajna jak na 3 godzinki... gdybyś nie był leniem to byś ją jescze dopieścił...to tyle Beatou
Damian Napisano 22 Lipiec 2004 Napisano 22 Lipiec 2004 polecam wrzocic to do Zbrusha i bedzie wsopanialy grubas. zresztą mimo bledow ktorych sam jestes swiadomy :0 jest calkiem wpozo :)
KLICEK Napisano 23 Lipiec 2004 Napisano 23 Lipiec 2004 konciki ust pociagnij w dol , nos za maly jak na gruba swinie , zaokroglij miejsca z kosciami policzkowymi i pociagnij jego poliki mocniej w dol , popraw nosek i bedzie wporzo :) ps. wiem czemu nie wip :P bo niechciales satki pokazec ;)
darkelf Napisano 23 Lipiec 2004 Autor Napisano 23 Lipiec 2004 dzieki za komentarze :). no tak... potraktowalem to raczej jako cwiczenie, stad moze to przeswiadczenie, zem len :P. co do reszty komentarzy, rad jestem z nich[ chocciaz malo ;) ]... aczkolwiek najprawdopodobniej nie odzyskam juz modelu[ jakas awaria dysku :( ]... ale dzieki za rady, na pewno sa pomocne.
MeG Napisano 26 Lipiec 2004 Napisano 26 Lipiec 2004 hehe a ja sie usmialam bo nochal ma fajny :) duzo pracy w ucho wsadziles :) moze wrzucisz na wipa das kolesia na kanape z gazetka i piwkiem ? o je tera widze ze avarie dysku miales szkoda i wspolczuje
Kris_R Napisano 26 Lipiec 2004 Napisano 26 Lipiec 2004 Wygląda kosmicznie bo ma cechy różnych postaci wrzucene na jedną twarz.... jeśli ma być grubasem, takim wzorcowym... to moje zdanie brzmi tak: oczy za durze... powinny być mniejsze policzki w okolicy kącików ust pełniejsze... tam się dziko zapadają ten orli nos to już w ogóle kosmos :) daj szerszy, bardziej taki kulkowaty... pozdro
RK Napisano 13 Grudzień 2004 Napisano 13 Grudzień 2004 Słodziak. Ze skrzydełkiem nosa coś nie tak no i kąciki ust możnaby trochę poprawić. Poza tym- świetny, mógłby reklamować sprzęt sportowy.
Salvator Napisano 13 Grudzień 2004 Napisano 13 Grudzień 2004 no wreszcie pokazałeś ten autoportrecik, tylko czemu grubas, nie przesadzaj, kilka kilo za dużo jest, ale nie osądzaj się zbyt surowo ;] coś tam z uchem się dzieje :P
sanki Napisano 13 Grudzień 2004 Napisano 13 Grudzień 2004 panowie, on ten autoportret 5 miesiecy temu pokazal ;p
Rekomendowane odpowiedzi