RK Napisano 22 Lipiec 2004 Napisano 22 Lipiec 2004 Jeszcze jedna postać do gry- tym razem coś pomiędzy strażnikiem miejskim a spijaczonym żołnierzem. 2000 poligonów, tekstury w trakcie. Po raz pierwszy od... oj długiego czasu wziąłem się za malowanie tekstur i mówiąc szczerze idzie mi strasznie wolno, ale zabawa przednia. Do jutra pewnie skończę...
Max Schreck Napisano 23 Lipiec 2004 Napisano 23 Lipiec 2004 Hehe, widzę, że suspensorium mu zrobiłeś :) Na teksturze twarzy przeszkadza mi to kółko pod nosem, wyglada jak by miał kolczyk.
ftorek Napisano 23 Lipiec 2004 Napisano 23 Lipiec 2004 buzka super - tylko jak mrcn moowi - to kolko pod nosem... zweldowalbys polowki bo mniej przyjemnie sie to oglada teraz :)
RK Napisano 23 Lipiec 2004 Autor Napisano 23 Lipiec 2004 Kurcze- racja, dziękuję, sam nie zauważyłem.
RK Napisano 27 Lipiec 2004 Autor Napisano 27 Lipiec 2004 Niestety kiepsko z czasem- mały update. Nie przypuszczałem że od malowania czerwonego ma się aż takie mroczki :)
RK Napisano 27 Lipiec 2004 Autor Napisano 27 Lipiec 2004 Kolejna poprawka... chyba zmienię głowę- ta wydaje mi się jakaś... mało menelska.
ftorek Napisano 28 Lipiec 2004 Napisano 28 Lipiec 2004 ten na dole z jasnymi rekawami - duzo lepszey moim zdaniem
RK Napisano 30 Lipiec 2004 Autor Napisano 30 Lipiec 2004 Finito. Może w przypływie dobrego nastroju sosłubię mu kiedyś dłonie ale chwilowo zostanie jak jest. Dziękuję za wszystkie komentarze.
Pablo Napisano 30 Lipiec 2004 Napisano 30 Lipiec 2004 Według mnie za duzo symetri w tej teksturce, ale poza tym model qll. Pozdr
ftorek Napisano 30 Lipiec 2004 Napisano 30 Lipiec 2004 moim zdaniem jest on po prostu niedokonczony (gladkie skarpety na ten przyklad i proste buty) fajnie ci wyszedl ten jasny material - faldy itp. - niezle twarz - jak ktos zauwazyl - zbyt pobruzdzona
RK Napisano 30 Lipiec 2004 Autor Napisano 30 Lipiec 2004 Hmmm... z buźki akurat się cieszę- fakt, wygląda jak Sylwek Stalone na stare lata i zdecydowanie nie jest realistyczna. Skarpetki i buty... nie do końca rozumiem o co Ci chodzi. IMHO ci goście nosili obcisłe skarpetki i raczej proste klapki ale mocno kłócić się nie będę. Jeśliby Ci się chciało- zerknij na link poniżej. http://www.st-max.org/images/woodcuts/Speisstrager-two.jpg
ftorek Napisano 30 Lipiec 2004 Napisano 30 Lipiec 2004 no wiem wiem ze to byly proste rzeczy (w sensie klapki i onuce) - ale jednak czegos mi brakuje - mam wrazenie jakbys to po prostu zostawil i nie skonczyl - ale to tylko takie moje spostrzezenia - mozesz uznac ze sie czepiam :) ps. a w tym twoim linku - cos tam jednak te onuce maja - jakis szew z tylu - a klapki rowniez maja holewke lekko wywinieta na zewnatrz - wiec tak zupelnie proste to one nie sa :)
RK Napisano 30 Lipiec 2004 Autor Napisano 30 Lipiec 2004 No masz go ;) Pewnie masz racje- przysiądę jeszcze. Wielkie dzięki.
RK Napisano 4 Sierpień 2004 Autor Napisano 4 Sierpień 2004 Tak wygląda po zarigowaniu, już w akcji chociaż jeszcze nie w enginie. Większy pewnie nie będzie nawet docelowo.
spinoza Napisano 4 Sierpień 2004 Napisano 4 Sierpień 2004 ... hmmm do jakiego to engine'u ??? to jakis garazowy projekt czy kolejne zlecenie od klienta ??? broń drzewcowa dość oszczednie potraktowana na texturce ale można by bardziej wyeksponować ostrza ...
RK Napisano 4 Sierpień 2004 Autor Napisano 4 Sierpień 2004 Nie wiem czy do enginu- miałem chwile czasu i model do dokończenia. Pewnie sprzeda się gdzieś wcześniej czy później.
Rekomendowane odpowiedzi