Gość tof Napisano 22 Lipiec 2004 Napisano 22 Lipiec 2004 Pomocy. Moja dziewczyna ma niedługo urodziny. Chciałem zrobic jej prezent i zrobić animowane życzenia. Nie mam pojęcia jak zrobić animowany długopis piszący tekst.
Marcin Napisano 22 Lipiec 2004 Napisano 22 Lipiec 2004 PRZECZYTAJ REGULAMIN i nie nazywaj tak wątkow bo nic niw mozna z nich wywnioskowac.....
Marcin Napisano 22 Lipiec 2004 Napisano 22 Lipiec 2004 Ja kiedys swojej zrobilem obrobke w PS i wydrukowalem .... jakos byla zadowolona Tu masz ta fotke ej tylko to bylo dosyc dawno wiec C&C are NOT welcome :P :P
Piotr Dobosz Napisano 22 Lipiec 2004 Napisano 22 Lipiec 2004 a w czym robisz? w maxsie? bo jesli tak to bedziesz mial problem z animacja:( czekaj! dobrze zrozumialem chcesz zrenderowac dlugopis ktory bedzie sam pisal tekst tak? jesli tak to masz duzy problem no chyba ze jestes zaawansowany ale gdybys byl to bys nie dawal tego postu:( pozdrawiam i zycze powodzenia
Marcin Napisano 22 Lipiec 2004 Napisano 22 Lipiec 2004 animowana mapa z torem dlugopisu i wszystko.....tylko juz problem jak to zrobisz.... P.s. Sherif zmnien mu temat :P
blood_brother Napisano 22 Lipiec 2004 Napisano 22 Lipiec 2004 Gdzies byl o tym tutorial tylko nie moge sobie przypomniec gdzie. Jak sobie przypomne dam znac:) Pozdro
Marcin Y Napisano 22 Lipiec 2004 Napisano 22 Lipiec 2004 a może narysuj życzenia? nie jakieś tam laurki ale normalnie jakiś obrazek taki własny i w ramkę albo antyramkę opraw - sympatyczne to zawsze jest [od 14 lat jak rysuję to wszyscy się cieszą hehe] życzę szczęścia (-) marcin
AGmakonts Napisano 23 Lipiec 2004 Napisano 23 Lipiec 2004 Gdzieś na max3d.pl jest plugin albo script do malowania po obiekcie obiektem sprawdź to
hokr Napisano 23 Lipiec 2004 Napisano 23 Lipiec 2004 hmm przeciez w maxowych tutorialach jest taki tutorial jak to zrobic... (takie piszace pioro)
sartr Napisano 23 Lipiec 2004 Napisano 23 Lipiec 2004 http://www.bloodyfingermail.com może nie do końca długopis, ale też będzie zadowolona
beeper Napisano 23 Lipiec 2004 Napisano 23 Lipiec 2004 mysle ze jednak z kwiatów by sie bardziej ucieszyla.
Rekomendowane odpowiedzi