rafalb Napisano 19 Kwiecień 2012 Napisano 19 Kwiecień 2012 Jakiś czas temu pracowałem nad projektem przystani wodnej. Po jego wykonaniu przyszedł czas na część wizualną. Jako, że do projektu sporządziłem fizyczną makietę, myśląc o wizualizacjach zdecydowałem się na mały eksperyment. Wykonałem zdjęcie modelu, a następnie na tej bazie, przy pomocy tabletu i photoshopa sporządziłem ilustracje, które przedstawiam poniżej. W oryginale obrazki wizualizacje są wielkoformatowe. Przy okazji wykonałem krótką animację, która zarysowuje etapy powstawania jednej z prac. Mam nadzieję, że przypadnie Wam do gustu.
arturprx2 Napisano 19 Kwiecień 2012 Napisano 19 Kwiecień 2012 ŁOŁ! Bardzo przypadło do gustu, świetnie przedstawiony projekt a ilustracje to deszczowa jakoś bardziej do mnie przemawia :)
żółty Napisano 19 Kwiecień 2012 Napisano 19 Kwiecień 2012 Świetne :] Ta praca doskonale pokazuje że soft to nie wszystko
plasti Napisano 19 Kwiecień 2012 Napisano 19 Kwiecień 2012 heh, swietna robota, a ja chcialem pisac ze masz ziarno w clay'u :]
mirach Napisano 19 Kwiecień 2012 Napisano 19 Kwiecień 2012 super to wyglada, jedyne co bym sie czepial to ze deszcz jakis taki rowny, ale pan z parasolem nadrabia :)
Rekomendowane odpowiedzi