gonnog Napisano 23 Kwiecień 2012 Napisano 23 Kwiecień 2012 (edytowane) Witam Domek sobie skleiłem z projektu z netu, głównie żeby trochę się postprodukcją pobawic. Wszelakie komentarze mile widziane. Render (Sporo było w nim błędów wszelakich, starałem się usunąc je w postpro) I postpro Edytowane 23 Kwiecień 2012 przez gonnog
KoMic Napisano 23 Kwiecień 2012 Napisano 23 Kwiecień 2012 Domek dla lalek?nie wiem nie znam sie, ale mi jakos dziwnie proporcje kuleja. przez co odbior jest utrudniony
shadowsexpe Napisano 23 Kwiecień 2012 Napisano 23 Kwiecień 2012 Całkiem miłe dla oka , szczególnie druga wersja moze tylko psuje całośc ten chodnik prosty i sztuczny , czym robiłes trawe?
gonnog Napisano 23 Kwiecień 2012 Autor Napisano 23 Kwiecień 2012 KoMic - może brak punktu odniesienia daje takie wrażenie? Może za duże okna, projekt z netu więc wszystko możliwe. shadowsexpe - trawa to moje vray proxy rozsiane scatterem
shadowsexpe Napisano 23 Kwiecień 2012 Napisano 23 Kwiecień 2012 Trawnik jest zdeczka jednolity, przydałoby sie na nim troche smieci jakies krzaczki zabawki dzieciece tak zeby troche ta wizke ozywic. I jeszcze jedno pytanie krawedzie od balustrady ci zabkuja to efekt zmniejszania obrazka czy tez nie ten filtr AA zastosowany ?
odwyk Napisano 23 Kwiecień 2012 Napisano 23 Kwiecień 2012 Rynny, dachówka, cegła i trawa - tu ewidentnie leża proporcje.
Rekomendowane odpowiedzi