Napisano 23 Kwiecień 201212 l Witam Domek sobie skleiłem z projektu z netu, głównie żeby trochę się postprodukcją pobawic. Wszelakie komentarze mile widziane. Render (Sporo było w nim błędów wszelakich, starałem się usunąc je w postpro) I postpro Edytowane 23 Kwiecień 201212 l przez gonnog
Napisano 23 Kwiecień 201212 l Domek dla lalek?nie wiem nie znam sie, ale mi jakos dziwnie proporcje kuleja. przez co odbior jest utrudniony
Napisano 23 Kwiecień 201212 l Całkiem miłe dla oka , szczególnie druga wersja moze tylko psuje całośc ten chodnik prosty i sztuczny , czym robiłes trawe?
Napisano 23 Kwiecień 201212 l Autor KoMic - może brak punktu odniesienia daje takie wrażenie? Może za duże okna, projekt z netu więc wszystko możliwe. shadowsexpe - trawa to moje vray proxy rozsiane scatterem
Napisano 23 Kwiecień 201212 l Trawnik jest zdeczka jednolity, przydałoby sie na nim troche smieci jakies krzaczki zabawki dzieciece tak zeby troche ta wizke ozywic. I jeszcze jedno pytanie krawedzie od balustrady ci zabkuja to efekt zmniejszania obrazka czy tez nie ten filtr AA zastosowany ?