darkelf Napisano 23 Lipiec 2004 Napisano 23 Lipiec 2004 Hej. Nie wiedzialem, czy wrzucac to do hardware czy raczej tutaj... zdecydowalem, ze moze wiecej osob tutaj spogladnie na moj skromny watek. Otoz, chodzi mi o jakis program, ktory zajmuje sie sprawami zwiazanymi z dyksami[naprawda, ew. skan{scandiska prosze nie wymieniac :P}, jakeis odzyskiwanie etc.]... czy moglby ktos wymienic nazwy i najlepiej POLECIC :P? Bede wdzieczny za pomoc.
ftorek Napisano 23 Lipiec 2004 Napisano 23 Lipiec 2004 moze nie o to do konca ci chodzi - ale jesli chcialbys np. tworzyc partycje lub powiekszac/pomniejszac formatowac zmieniac system plikow w locie - poleca 'partition magica'
darkelf Napisano 23 Lipiec 2004 Autor Napisano 23 Lipiec 2004 hmm chodzi bardziej o jakies operacje diagnostyczne - cos mi sie strasznego z dyskiem stalo :P.
everyman Napisano 23 Lipiec 2004 Napisano 23 Lipiec 2004 takie pytania najlepiej zadawac na http://forum.mks.com.pl/forum/ - podaj obiawy a oni powiedza co robic...
streaker Napisano 23 Lipiec 2004 Napisano 23 Lipiec 2004 Takie pytanie do bardziej na http://www.tomshardware.pl/ i tam na forum, co ode mnie to do odzyskiwania dantch to do odzyskiwania danych PCI File Recovery (free), no może jeszcze Norton windoctor, czy diskdoktor. więcej ci poradzą na THG.
blood_brother Napisano 23 Lipiec 2004 Napisano 23 Lipiec 2004 Norton Ghost robi ladne obrazy dysku (partycji) ktore pozniej mozna w niecale 5 minut odtworzyc i mamy ladny dysk (partycje) bez zbednych elementow:) Pozdro
darkelf Napisano 23 Lipiec 2004 Autor Napisano 23 Lipiec 2004 dzieki wszysktim za odpowiedz... cos mi to forum nie dziala ;(
RenholdeR Napisano 23 Lipiec 2004 Napisano 23 Lipiec 2004 EasyRecovery Professional Edition , partition magic, norton util. a najlepszy do dyskow jest... format c:\ ,jest zupelnie za free...
darkelf Napisano 23 Lipiec 2004 Autor Napisano 23 Lipiec 2004 taa... takiego to nie musiales mi podsuwac, wyroslem juz z czasow gdy na kompie mialo sie tylko gry i savy do nich ;).
blood_brother Napisano 23 Lipiec 2004 Napisano 23 Lipiec 2004 Zapomnialem o Ad-aware:) Ladnie wylapuje robaki itp:) Pozdro
THE MANYSH TRAFO Napisano 24 Lipiec 2004 Napisano 24 Lipiec 2004 No I Jest Jeszcze Prosty SposÓb Na Awarie Fdisk /mbr Czesto Pomaga Ja SĄ 2 Partycje I CoŚ Nagle Sie .............................................
Mateusz Napisano 24 Lipiec 2004 Napisano 24 Lipiec 2004 chyba w najnowszym Chip o tym pisza.... i podaja programy, tak cos mi sie o uszy obilo...
Rekomendowane odpowiedzi