Napisano 23 Lipiec 200420 l Hej. Nie wiedzialem, czy wrzucac to do hardware czy raczej tutaj... zdecydowalem, ze moze wiecej osob tutaj spogladnie na moj skromny watek. Otoz, chodzi mi o jakis program, ktory zajmuje sie sprawami zwiazanymi z dyksami[naprawda, ew. skan{scandiska prosze nie wymieniac :P}, jakeis odzyskiwanie etc.]... czy moglby ktos wymienic nazwy i najlepiej POLECIC :P? Bede wdzieczny za pomoc.
Napisano 23 Lipiec 200420 l moze nie o to do konca ci chodzi - ale jesli chcialbys np. tworzyc partycje lub powiekszac/pomniejszac formatowac zmieniac system plikow w locie - poleca 'partition magica'
Napisano 23 Lipiec 200420 l Autor hmm chodzi bardziej o jakies operacje diagnostyczne - cos mi sie strasznego z dyskiem stalo :P.
Napisano 23 Lipiec 200420 l takie pytania najlepiej zadawac na http://forum.mks.com.pl/forum/ - podaj obiawy a oni powiedza co robic...
Napisano 23 Lipiec 200420 l Takie pytanie do bardziej na http://www.tomshardware.pl/ i tam na forum, co ode mnie to do odzyskiwania dantch to do odzyskiwania danych PCI File Recovery (free), no może jeszcze Norton windoctor, czy diskdoktor. więcej ci poradzą na THG.
Napisano 23 Lipiec 200420 l Norton Ghost robi ladne obrazy dysku (partycji) ktore pozniej mozna w niecale 5 minut odtworzyc i mamy ladny dysk (partycje) bez zbednych elementow:) Pozdro
Napisano 23 Lipiec 200420 l EasyRecovery Professional Edition , partition magic, norton util. a najlepszy do dyskow jest... format c:\ ,jest zupelnie za free...
Napisano 23 Lipiec 200420 l Autor taa... takiego to nie musiales mi podsuwac, wyroslem juz z czasow gdy na kompie mialo sie tylko gry i savy do nich ;).
Napisano 24 Lipiec 200420 l No I Jest Jeszcze Prosty SposÓb Na Awarie Fdisk /mbr Czesto Pomaga Ja SĄ 2 Partycje I CoŚ Nagle Sie .............................................
Napisano 24 Lipiec 200420 l chyba w najnowszym Chip o tym pisza.... i podaja programy, tak cos mi sie o uszy obilo...