seblen11 Napisano 23 Kwiecień 2012 Share Napisano 23 Kwiecień 2012 Postać 3d: Aś Soft: 3dsmax, zbrush, Vray, Photoshop Opis: Wykonana w wolnej chwili, ...chciałem poćwiczyć. Postać wykonana w "potach czoła" mojego 2letniego laptopa. Prosze o komentarze i sugestie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lucek Napisano 23 Kwiecień 2012 Share Napisano 23 Kwiecień 2012 IMO największym problemem obrazka jest to że jest nudny. Jakkolwiek model i texturki są wporzo, powinieneś pomyśleć nad ogólną koncepcją pracy (kogo przedstawia, w jakiej sytuacji, jak przedstawia) bo póki co praca jest mdła. Sugerowałbym WIP'a. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
seblen11 Napisano 27 Kwiecień 2012 Autor Share Napisano 27 Kwiecień 2012 ...zgadzam sie w 100% nuda na max'a :) ... nie zastanawialem sie nad przekazem (wykonalem po prostu postac)... . Co prawda mam teraz troche wolnego czasu, ale poswiecam go na nowa postac (ktora bedzie mozna sledzic na WIP). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pen3d87 Napisano 29 Kwiecień 2012 Share Napisano 29 Kwiecień 2012 pieknie ci wyszlo! uważaj ja zajechałęm tak laptopa pozdro! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi