CzAk1 Napisano 25 Kwiecień 2012 Napisano 25 Kwiecień 2012 (edytowane) Po roku Disney zaprezentował nowy trailer do nadchodzącego serialu animowanego Tron: Uprising, który zadebiutuje w Stanach na kanale Disney XD w czerwcu tego roku. Więcej informacji oraz trailer w rozszerzeniu wiadomości. Pełna treść wiadomości znajduje się na stronie głównej serwisu pod adresem: http://www.max3d.pl/news.php?id=2353 Edytowane 25 Kwiecień 2012 przez CzAk1
Creator Napisano 25 Kwiecień 2012 Napisano 25 Kwiecień 2012 no w końcu ktoś wrzucił tego newsa, już myślałem że olaliście sprawę :D Serial będzie miodny !! :D
Godzil Napisano 25 Kwiecień 2012 Napisano 25 Kwiecień 2012 Film podobał mi się bardzo, a byłem sceptycznie nastawiony. Myślę że wszyscy wiemy jak to jest z remake'ami... Jednak no inicjatywa serialu podoba mi się! O ile nie do końca styl rysowania do mnie trafia, o tyle... sa gusta i guściki. Jak się uda, to oglądnę :)
CzAk1 Napisano 25 Kwiecień 2012 Autor Napisano 25 Kwiecień 2012 O temacie nie zapomnieliśmy, ale...wcześniej trochę brakowało dla niego czasu :)
lordbiernac Napisano 25 Kwiecień 2012 Napisano 25 Kwiecień 2012 Dla ludzi związanych z 2d ciekawy chyba będzie fakt, jaka przemocarna ekipa pracuje przy tworzeniu tego serialu. Miedzy innymi Craig Mullins, Neil Campbell Ross, Robh Ruppel, czy Alberto Mielgo. Choćby z tego powodu chyba będzie warto rzucić okiem na efekt końcowy;)
brodkins Napisano 26 Kwiecień 2012 Napisano 26 Kwiecień 2012 fajna kreska. dobrze, że nie wszystko na tony się w dzisiejszym biznesie przelicza i czasem się chce komuś zrobić coś ładnego.
CzAk1 Napisano 26 Kwiecień 2012 Autor Napisano 26 Kwiecień 2012 Lordzie, skąd masz takie godne info? Nigdzie nie znalazłem wzmianki na te tematy, albo jakoś przeoczyłem.
lordbiernac Napisano 26 Kwiecień 2012 Napisano 26 Kwiecień 2012 CzAk1- na tę informację natknąłem się na blogu Alberto Mielgo, który jest art dyrem tego całego przedsięwzięcia: http://albertomielgo.blogspot.co.uk/
CzAk1 Napisano 26 Kwiecień 2012 Autor Napisano 26 Kwiecień 2012 O ty! Pacz jakie forfitery. Dobre info. Dzięki. (jeszcze tylko ciekawe kto animuje, bo imho wygląda średnio animacja postaci)
Rekomendowane odpowiedzi