Skocz do zawartości

Featured Replies

Napisano

Po roku Disney zaprezentował nowy trailer do nadchodzącego serialu animowanego Tron: Uprising, który zadebiutuje w Stanach na kanale Disney XD w czerwcu tego roku. Więcej informacji oraz trailer w rozszerzeniu wiadomości.

2012-04-25-123836_news.jpg

Pełna treść wiadomości znajduje się na

stronie głównej serwisu pod adresem:

http://www.max3d.pl/news.php?id=2353

Edytowane przez CzAk1

• Odpowiedzi 8
  • Wyświetleń 2,2k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

no w końcu ktoś wrzucił tego newsa, już myślałem że olaliście sprawę :D Serial będzie miodny !! :D

Napisano

Film podobał mi się bardzo, a byłem sceptycznie nastawiony. Myślę że wszyscy wiemy jak to jest z remake'ami... Jednak no inicjatywa serialu podoba mi się! O ile nie do końca styl rysowania do mnie trafia, o tyle... sa gusta i guściki. Jak się uda, to oglądnę :)

Napisano
  • Autor

O temacie nie zapomnieliśmy, ale...wcześniej trochę brakowało dla niego czasu :)

Napisano

Dla ludzi związanych z 2d ciekawy chyba będzie fakt, jaka przemocarna ekipa pracuje przy tworzeniu tego serialu. Miedzy innymi Craig Mullins, Neil Campbell Ross, Robh Ruppel, czy Alberto Mielgo. Choćby z tego powodu chyba będzie warto rzucić okiem na efekt końcowy;)

Napisano

fajna kreska. dobrze, że nie wszystko na tony się w dzisiejszym biznesie przelicza i czasem się chce komuś zrobić coś ładnego.

Napisano
  • Autor

Lordzie, skąd masz takie godne info? Nigdzie nie znalazłem wzmianki na te tematy, albo jakoś przeoczyłem.

Napisano
  • Autor

O ty! Pacz jakie forfitery. Dobre info. Dzięki.

(jeszcze tylko ciekawe kto animuje, bo imho wygląda średnio animacja postaci)