grzegorz_b Napisano 25 Lipiec 2004 Napisano 25 Lipiec 2004 witam. scenka zrobiona w maxie. render: scanline czas renderingu ok. 1 godziny wszystko to siatka poza golebiami (tekstura z opacity) zalaczam tez zrzuty ekranu. (troche sie zdezaktualizowaly bo doszlo troche drobnych poprawek przed renderem finalnym sceny -dodanie gruzu, golabkow i troche pekniec/nierownosci w scianach i schodach(modyfikacja siatki))
everyman Napisano 25 Lipiec 2004 Napisano 25 Lipiec 2004 ladnie wymodelowane... moglbys sie postarac troche lepiej oswietlic i dac ciekawsze/ladniejsze tekstury... pozdro
ftorek Napisano 26 Lipiec 2004 Napisano 26 Lipiec 2004 nie jest zle - texturki moze bardziej szczegolowe i lepsze swiatlo - takie ladne cieple i do tego jeszcze unoszacy sie kurz - czyli wlasciwie to co everyman powiedzial i do tego jeszcze - dluugo szukalem golebi - gdybys nie napisal ze sa na opacity - toi pewnie wogole bym ich nie znalazl - a jak chciales z tych golebi zrobic jakis symbol - to troche to nie wyszlo - a jak nie chcialez zadnnego symbolu umieszczac - to go umiesc :) pozdro
MeG Napisano 26 Lipiec 2004 Napisano 26 Lipiec 2004 pracka fajna tylko jesli dalo by sie to lepiej oswietlic wygladalo by jescze lepiej
Michas Napisano 26 Lipiec 2004 Napisano 26 Lipiec 2004 no faktycznie, modelowanie ladne, pomysł tez, w zasadzie to zostało dopieścić szczegóły i oświetlenie, a to jest jak dla mnie najgorsza rzecz :) może spróbuj zrenderować w vrayu albo brazilu, moze byc lepiej.
Beatou Napisano 26 Lipiec 2004 Napisano 26 Lipiec 2004 Po 15 godzinach jazdy samochodem i 3 godzinach snu... albo na odwrót :D zauważyłem gołębie ;D Scenki nie renderował bym w v-ray...bo tam nie ma volumelight... albo jest i ja o tym nie wiem :D Możesz dać takie drobne promienie światła padające z jakichś szpar albo coś.... to nada tajemniczości i jakiegoś takiego wizerunku scenie... teraz to wygląda... jak piwnica IMHO pozdr, Beatou
Rekomendowane odpowiedzi