indian Napisano 10 Maj 2012 Share Napisano 10 Maj 2012 (edytowane) Hejos, ode mnie macie tutaj postać wzorowaną na grubym z wybornej gierki Team Fortress 2. Pracka powstała w około tydzień, software jak zwykle: 3ds, zbrush, photoshop. Render w Zetce, może kiedyś pokuszę się o jakąś scenkę ale na razie zostawiam jak jest... salut. Edytowane 11 Maj 2012 przez indian Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lucek Napisano 11 Maj 2012 Share Napisano 11 Maj 2012 Naprawdę fajna postać. Domyślam się że design nie twój... A szkoda bo bardzo fajny. Nie lubię zbrushowych renderów - zawsze potęgują wrażenie mocnego WIP'a. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
indian Napisano 11 Maj 2012 Autor Share Napisano 11 Maj 2012 dzięki, fajnie że się podoba, design oparty na grubym z team fortress 2. Dodałem jeszcze zrzut z viewortu w pierwszym poście... salut. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
floo Napisano 11 Maj 2012 Share Napisano 11 Maj 2012 @indian modelik git. Brakuje mi jedynie ustawienia go w jakiejś pozie z charakterystyczną dla niego minką ;) wrzucam link do *.pdfa gdyby ktoś chciał podpatrzeć shader. http://www.valvesoftware.com/publications/2007/NPAR07_IllustrativeRenderingInTeamFortress2.pdf Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ptaszek Napisano 11 Maj 2012 Share Napisano 11 Maj 2012 nie gralem nigdy ale modelik wypasik :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi