oczymufasy Napisano 17 Maj 2012 Share Napisano 17 Maj 2012 Witam, mam takie pytanie dotyczące VrayPhysicalCamera. Ustawiam powyższą kamerkę na ścieżkę i kluczuje ruch. Wszystko jest piękne aż do momentu, kiedy chce "spowolnić" ruch kamery podjeżdzającej do końca ścieżki. Chodzi o to żeby nagle nie stawała, tylko powoli spowalniała aż do zatrzymania się. Próbuje wszystkiego jednak nie udaje mi się. Ma ktoś jakiś pomysł? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Miłosz3ds Napisano 17 Maj 2012 Share Napisano 17 Maj 2012 Cześć. A w czym dokładnie masz problem? Zaglądałeś do narzędzia "curve editor"? Wystarczy odpowiednio wygładzić krzywą (krzywe) i wszystko powinno grać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
oczymufasy Napisano 17 Maj 2012 Autor Share Napisano 17 Maj 2012 wlasnie w curve editorze większość przesiedziałem, nic nie mogę zrobić z ostatnim "punktem". Uploaded with ImageShack.us Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arturprx2 Napisano 17 Maj 2012 Share Napisano 17 Maj 2012 Twoja krzywa powinna raczej tak wyglądać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
oczymufasy Napisano 17 Maj 2012 Autor Share Napisano 17 Maj 2012 no a właśnie nie wygląda.. Całkiem nie mam pomysłu dlaczego nic nie możną z nią zrobić (oprócz przesunięcia) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arturprx2 Napisano 17 Maj 2012 Share Napisano 17 Maj 2012 tak ciężko zerknąć np w yt? http://www.youtube.com/watch?v=Rw3rJUawBCo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
oczymufasy Napisano 17 Maj 2012 Autor Share Napisano 17 Maj 2012 dzięki arturprx2 :)) Szukałem, ale czasem trzeba sprytu i większej wiedzy żeby móc coś trafnego znaleźć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi