AGmakonts Napisano 26 Lipiec 2004 Napisano 26 Lipiec 2004 Jest to kolejny projekcik jak zwykle tworzony w maxie 4 ale tym razem renderowany w V-Ray'u (z GI)
blood_brother Napisano 26 Lipiec 2004 Napisano 26 Lipiec 2004 Narazie za malo aby cos konkretnego powiedziec ale mysle ze wyjdzie z tego bardzo smaczne lukrowane ciasteczko:) Juz mam ochote je zjesc:) Pozdro
AGmakonts Napisano 26 Lipiec 2004 Autor Napisano 26 Lipiec 2004 No jeśli siateczki pomoga w ocenie to prosze
Gość User190 Napisano 26 Lipiec 2004 Napisano 26 Lipiec 2004 Moja prywatna uwaga - widzis już jakąś scenę końcową z tym magazynem w roli głównej?? Bo tak an moje oko to robisz scenę z niezłym rozrzutem -uważaj, żebyś się nie zaplątał w tygodnie modelowania, bo zapełnienie takiej hali to jedak trochę roboty!! postaraj się znaleźć sobie jakiś zakątek, w którym będzie maksymalnie dużo detali i na nim skup swoją uwagę i tylko jego pokaż na finalnym renderze... ocierając się lekko o resztę hali :)
soshka.cg Napisano 27 Lipiec 2004 Napisano 27 Lipiec 2004 Hehe a ja wiem co Ci po głowie chodzi bo poznaję tutaj Splinter cell'a ;)
AGmakonts Napisano 27 Lipiec 2004 Autor Napisano 27 Lipiec 2004 Ha bo na splinterku się wzorowałem (koniec misji w CIA)
AGmakonts Napisano 27 Lipiec 2004 Autor Napisano 27 Lipiec 2004 a tak poza splinterem M@Ti nie mideluje hali tylko magazyn na zewnątrz z tej strony gdzie jest ustawiona kamera bedzie brama wjazdowa zresztą może więcej się wam wyjaśni po kolejnych renderakach
Ka21k Napisano 27 Lipiec 2004 Napisano 27 Lipiec 2004 Normalnie Splinter Cell :D Nic dodac nic ujac. Juz to widzialem wiec dla mnie to nic nowego. :( Szkoda. P.S. Plus za to ze od razu mozna rozpoznac, ze to scena z gry :D
AGmakonts Napisano 27 Lipiec 2004 Autor Napisano 27 Lipiec 2004 No już nie plujcie się tak o to na tym kończą się podobieństwa będzie jeszcze wiele nowego mam nadzieje że więcej niż z gry
AGmakonts Napisano 27 Lipiec 2004 Autor Napisano 27 Lipiec 2004 Mały update narazie niewiele więcej ale potrzebuje oceny barierek
max_1989 Napisano 28 Lipiec 2004 Napisano 28 Lipiec 2004 Ah pamiętam te miejsce kiedy rozwaliłem gości przy ciężarówce :) weś sobie god mode i jakiś programik do zrzutów ekranów i wtedy możesz pobrać te teksturki :). To taka rada ode mnie, wygląda całkiem przyzowicie :)
AGmakonts Napisano 28 Lipiec 2004 Autor Napisano 28 Lipiec 2004 Mam teraz taki dylemat wpadł mi do głowy pomysł by zbudować taką bude z blachy falistej na końcu pod scianą czy uważacie że to dobry pomysł jakoże zajmie mi to troszke czasy wole zapytać was o zdanie
Rekomendowane odpowiedzi