Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 11
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Gość User190
Napisano

Moja prywatna uwaga - widzis już jakąś scenę końcową z tym magazynem w roli głównej?? Bo tak an moje oko to robisz scenę z niezłym rozrzutem -uważaj, żebyś się nie zaplątał w tygodnie modelowania, bo zapełnienie takiej hali to jedak trochę roboty!! postaraj się znaleźć sobie jakiś zakątek, w którym będzie maksymalnie dużo detali i na nim skup swoją uwagę i tylko jego pokaż na finalnym renderze... ocierając się lekko o resztę hali :)

Napisano

a tak poza splinterem

M@Ti nie mideluje hali tylko magazyn na zewnątrz z tej strony gdzie jest ustawiona kamera bedzie brama wjazdowa zresztą może więcej się wam wyjaśni po kolejnych renderakach

Napisano

Normalnie Splinter Cell :D

Nic dodac nic ujac. Juz to widzialem wiec dla mnie to nic nowego. :(

Szkoda.

P.S. Plus za to ze od razu mozna rozpoznac, ze to scena z gry :D

Napisano

Ah pamiętam te miejsce kiedy rozwaliłem gości przy ciężarówce :) weś sobie god mode i jakiś programik do zrzutów ekranów i wtedy możesz pobrać te teksturki :). To taka rada ode mnie, wygląda całkiem przyzowicie :)

Napisano

Mam teraz taki dylemat wpadł mi do głowy pomysł by zbudować taką bude z blachy falistej na końcu pod scianą czy uważacie że to dobry pomysł jakoże zajmie mi to troszke czasy wole zapytać was o zdanie