pen3d87 Napisano 21 Maj 2012 Napisano 21 Maj 2012 ZAPRASZAM DO OCENY MOICH FILMÓW NA YOUTUBE. WSZYSTKO ROBIĘ AMATORSKO, POPROSTU TO LUBIE I CZASAMI ZNAJDUJE CZAS ZEBY POGRZEBAC:) W GRAFICE 3D BAWIE SIE OK 8 LAT I JESTEM SAMOUKIEM ZAPRASZAM NO I JESZCZE NA VIMEO JEDEN A tutaj jak by kogos interesowalo filmowanie:) zapraszam!
marcinW Napisano 21 Maj 2012 Napisano 21 Maj 2012 sam nie wiem do końca dlaczego, ale mi się to bardzo podoba :D - bez wchodzenia w szczegóły. po prostu odbiór jest jakiś taki... pozytywny. a gdybym miał Ci coś poradzić, to zamiast wielu, spróbuj zrobić jeden a porządny.
pen3d87 Napisano 21 Maj 2012 Autor Napisano 21 Maj 2012 dzieki! wiem brakuje cierpliwosci do wykonczenia :) obiecalem sobie ze nastepny film czy animacje zrobie na 100%
Przemekd Napisano 21 Maj 2012 Napisano 21 Maj 2012 aaaaa!!! :D:D Transformers miażdży :) mój ulubiony z powyższych
adek Napisano 22 Maj 2012 Napisano 22 Maj 2012 Zmień może nazwę wątku na coś innego, bo ogólnie fajne testy animacji i łączenia jej z filmem. Naprawdę całkiem niezle to wyszło.
Rekomendowane odpowiedzi