Aethersis Posted May 22, 2012 Share Posted May 22, 2012 Witam, Postanowiłem stworzyć tutoriale w naszym ojczystym języku, które omówią od postaw różne techniki modelowania w 3ds max. Postaram się omówić przydatne szczegóły, tak aby początkujący mogli uniknąć częstych błędów i jak najlepiej poznać aplikację. Poniżej link do pierwszego tutoriala: http://www.youtube.com/watch?v=UcnPSk91eJI Z czasem zrobię tego więcej i będzie można utworzyć temat z całą biblioteczką :) Postaram się robić jeden co kilka dni. Link to comment Share on other sites More sharing options...
franiu222 Posted May 24, 2012 Share Posted May 24, 2012 1 część bardzo mi się podoba i gdy tylko naprawię komputer zabiorę się do pracy. Czekam na więcej Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aethersis Posted May 24, 2012 Author Share Posted May 24, 2012 (edited) Jutro może wrzucę następny z modelowaniem za pomocą polygonów :P Edited May 24, 2012 by Aethersis Link to comment Share on other sites More sharing options...
amper939 Posted May 24, 2012 Share Posted May 24, 2012 dobry tutek ;) bardzo dobre omówienie, właśnie do mnie dotarło jak mało funkcji Maxa znam :P czekam na więcej ;) pozdrawiam ;) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Muka Posted May 24, 2012 Share Posted May 24, 2012 Tutek bardzo dobry, wszystko przejrzyście opowiedziane i pokazane. ;) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aethersis Posted May 25, 2012 Author Share Posted May 25, 2012 (edited) Ok, ponieważ zdecydowałem się zrobić tego więcej, utworzyłem nowy temat, który będę aktualizował: http://www.max3d.pl/forum/showthread.php?t=83853 Edited May 25, 2012 by Aethersis Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts