Aethersis Napisano 22 Maj 2012 Share Napisano 22 Maj 2012 Witam, Postanowiłem stworzyć tutoriale w naszym ojczystym języku, które omówią od postaw różne techniki modelowania w 3ds max. Postaram się omówić przydatne szczegóły, tak aby początkujący mogli uniknąć częstych błędów i jak najlepiej poznać aplikację. Poniżej link do pierwszego tutoriala: http://www.youtube.com/watch?v=UcnPSk91eJI Z czasem zrobię tego więcej i będzie można utworzyć temat z całą biblioteczką :) Postaram się robić jeden co kilka dni. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość franiu222 Napisano 24 Maj 2012 Share Napisano 24 Maj 2012 1 część bardzo mi się podoba i gdy tylko naprawię komputer zabiorę się do pracy. Czekam na więcej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Aethersis Napisano 24 Maj 2012 Autor Share Napisano 24 Maj 2012 (edytowane) Jutro może wrzucę następny z modelowaniem za pomocą polygonów :P Edytowane 24 Maj 2012 przez Aethersis Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
amper939 Napisano 24 Maj 2012 Share Napisano 24 Maj 2012 dobry tutek ;) bardzo dobre omówienie, właśnie do mnie dotarło jak mało funkcji Maxa znam :P czekam na więcej ;) pozdrawiam ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Muka Napisano 24 Maj 2012 Share Napisano 24 Maj 2012 Tutek bardzo dobry, wszystko przejrzyście opowiedziane i pokazane. ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Aethersis Napisano 25 Maj 2012 Autor Share Napisano 25 Maj 2012 (edytowane) Ok, ponieważ zdecydowałem się zrobić tego więcej, utworzyłem nowy temat, który będę aktualizował: http://www.max3d.pl/forum/showthread.php?t=83853 Edytowane 25 Maj 2012 przez Aethersis Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi