Skocz do zawartości

Featured Replies

Napisano

@Adek: dzięki! o jakbys miał chwilę czasu to odpal Sketchbook'a, wybierz pędzel, ustaw opacity na dajmy na to 0.250, wybierz czarny kolor i namaluj kreskę. Jeśli kreska będzie kompletnie czrna to znaczy, że nie tylko u mnie tak jest. Jeśli szara to będzie znaczyć wręcz przeciwnie ;]

• Odpowiedzi 52
  • Wyświetleń 8,4k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

U mnie na wersji Express (darmowa) Opacity działa tak jak powinno (Galaxy Nexus z Jelly Bean).

Napisano

ja moze nie o aplikacji, a chcialem przestrzec przed osiwieniem... jakis tydzien temu, zachcialo mi sie podkrecac Nexusa i wgralem kernel Trinity. No i wlasnie dzisiaj, okolo polnocy Nexus mi sie wylaczyl i na nic nie reagowal, mimo, ze wcale nie byl podkrecony... po prostu caly dzien lezal spokojnie i nagle bach. Zaden program do przywracania kerneli go nie widzial, moglem tylko uruchamiac tryb Bootloadera (czyjakmutam). No i wreszcie kiedy juz powlaczalem wszystkie funkcje w programach ratujacych moj kernel... jakims cudem win7 zaczal go widziec... a wtedy udalo mi sie wgrac factory images od googla.

Prawie nie osiwialem z tego wszystkiego, ale stanowczo ocipialem... nigdy wiecej jakiegos gowna od pseudo domoroslych developerkow... i Wam tez tak radze.