Dante190884 Napisano 28 Maj 2012 Share Napisano 28 Maj 2012 Witam serdecznie Wystartowała III edycja Stypendium organizowanego przez Absolwent.pl właśnie dla absolwentów wyższych uczelni. Można zdobyć nizłą sumkę - nawet 5 000 pln. Polega to na wysłaniu swojej pracy aplikacyjnej, natomiast wygrywają te z największą liczbą głosów. Głosować mogą wszyscy czytelnicy/użytkownicy Portalu poprzez zalogowanie przez Facebooka. Ja także startuję w tym przedsięwzięciu dlatego postanowiłem dać znać. Jeżeli cenisz sobie trójwymiarową grafikę komputerową oraz doceniasz mozolną pracę ich twórców, zapraszam do swojej aplikacji - link do profilu: http://stypendiumzwyboru.absolvent.pl/uczestnicy/grafika-3d-776. Jestem właśnie początkującym grafikiem, a szczegóły przedstawiam w tejże aplikacji i skrupulatnie proszę o głos. Pozdrawiam, Arkadiusz [jeżeli temat nie jest zgodny z regulaminem forum, proszę dać znać - natychmiast usunę] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lucek Napisano 28 Maj 2012 Share Napisano 28 Maj 2012 Nie jest niezgodny, ale nie dalej niż tydzień temu był identyczny. Warto przeczytać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi