ndru Napisano 1 Czerwiec 2012 Share Napisano 1 Czerwiec 2012 Poniewaz duzo ostatnio dlubie w wolnym czasie postanowilem zalozyc swojego rodzaju folder z moimi animacjami, ktore docelowo znajda sie a nowym showreelu. Wiekszosc animacji w HD Konstruktywna krytyka mile widziana. Milego ogladania Na poczatek TRIANGLE (GSG challenge) BREAKUP HD (inspirowana animacja NETWORK) INTRO HD SLUG HD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Touch Napisano 1 Czerwiec 2012 Share Napisano 1 Czerwiec 2012 Jest potencjał, choć na ten moment mało do oceny. Nr 2 buduje fajny niepokój. Przynajmniej ja mam takie odczucie. Lepiej chyba, gdybyś przeniósł wątek do działu Animacje Pozdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ndru Napisano 2 Czerwiec 2012 Autor Share Napisano 2 Czerwiec 2012 No skoro jest potencjal to jest dobrze ;) Na razie do oceny faktycznie malo - dla wyjasnienia sa to klipy ktore tworze w przerwie miedzy kolejnymi animacjami, ktore tworze w pracy wiec z reguly maja byc - efektowne, szybkie i krotkie oraz zroznicowane. Docelowo te animacje potne i wrzuce do showreela -maksymalna dlugosc jednego ujecia w reelu to jak dla mnie maksymalnie 2-3 sekundy w zwiazku z tym animacje, ktore bede tu wrzucal bede mialy podobna dlugosc. Dziekuje modowi za przeniesienie teczki do dzialu animacja. PS komentarze mozecie smialo zostawiac zarowno tutaj jak i bezposrednio na YT. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ndru Napisano 15 Czerwiec 2012 Autor Share Napisano 15 Czerwiec 2012 Ndru motion design HD [video=youtube_share;ZTSls0J1wvY] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ndru Napisano 18 Czerwiec 2012 Autor Share Napisano 18 Czerwiec 2012 Adidas logo ident [HD] http://www.youtube.com/watch?v=a_UrVzaeyfw&feature=youtu.be Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ndru Napisano 21 Czerwiec 2012 Autor Share Napisano 21 Czerwiec 2012 Kolejne animki, szkoda ze nikt nie ma nic do powiedzenia. Inflate HD Orchid HD http://www.youtube.com/watch?v=Ga6SriWnO9w&feature=youtu.be Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piopiowawa Napisano 24 Czerwiec 2012 Share Napisano 24 Czerwiec 2012 trochę zwolnij z ilością a przełóż na jakość, przecież takie 1,5sek ścinki można skleić jako jedno wideo. W Cinema4d to chyba robisz? tam są fajne efekty do takiego hurtowego trzaskania :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ndru Napisano 24 Czerwiec 2012 Autor Share Napisano 24 Czerwiec 2012 Jak pisalem w pierwszym poscie sa to scinki do mojego nowego showreela, ktory pojawi sie na poczatku sierpnia. Szkoda ze wyglada to na hurtowe trzaskanie - wiekszosc projektow siedziala w mojej glowie od dawna i tak naprawde nie powstaja w ciagu 5 minut. To ze sa krotke nie oznacza ze sa niedopracowane, prawda? A jesli sa jakies niedociagniecia, to wlasnie po to wrzucam tutaj zeby o nich uslyszec. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Traitor Napisano 24 Czerwiec 2012 Share Napisano 24 Czerwiec 2012 (edytowane) Animacxja Orchid szczeze mowiac wyglada bardzo slabo pod wzgledem renderingu jak i animacji. Transformacje w pozostalych animacjach niezle, aczkolwiek brakuje ciekawszych kamer, lepszego montazu i ladniejszej kompozycji. Edytowane 24 Czerwiec 2012 przez Traitor Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
safian Napisano 24 Czerwiec 2012 Share Napisano 24 Czerwiec 2012 W idencie Adidasa jak dla mnie "adidas" za mało czytelny, napis powinien być moim zdaniem pod logiem. Podobnie jest kłopot z czytelnością w Ndru motion design - dopiero po replayu zobaczyłem, że jest tam ten motion desing pod Ndru. Zgadzam się z resztą, powinieneś zrobić coś dłuższego, bo tworzysz ciekawe rzeczy, a wymówka, że do showreela to trochę wydaje mi się słaba, bo przecież dłuższą animację zawsze możesz rozdzielić na te dwa, max trzy ujęcia w reelu :). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ndru Napisano 24 Czerwiec 2012 Autor Share Napisano 24 Czerwiec 2012 Dzieki! O ile czas pozwoli sprobuje wrzucic ciekawsze wersje w przyszlym tygodniu. Co do identu Adidasa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
safian Napisano 24 Czerwiec 2012 Share Napisano 24 Czerwiec 2012 Od razu lepiej, choć mogę się przyczepić do tego, że za szybko ucieka ta kamera, ale to moje drobne odczucie :). Z niecierpliwością czekam na kolejne Twoje prace. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ndru Napisano 26 Czerwiec 2012 Autor Share Napisano 26 Czerwiec 2012 Absolut Mint Reveal Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi