Skocz do zawartości

Featured Replies

Napisano

Poniewaz duzo ostatnio dlubie w wolnym czasie postanowilem zalozyc swojego rodzaju folder z moimi animacjami, ktore docelowo znajda sie a nowym showreelu. Wiekszosc animacji w HD

Konstruktywna krytyka mile widziana. Milego ogladania

Na poczatek

TRIANGLE (GSG challenge)

BREAKUP HD (inspirowana animacja NETWORK)

INTRO HD

SLUG HD

• Odpowiedzi 12
  • Wyświetleń 3k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

Jest potencjał, choć na ten moment mało do oceny. Nr 2 buduje fajny niepokój. Przynajmniej ja mam takie odczucie.

Lepiej chyba, gdybyś przeniósł wątek do działu Animacje

Pozdr

Napisano
  • Autor

No skoro jest potencjal to jest dobrze ;)

Na razie do oceny faktycznie malo - dla wyjasnienia sa to klipy ktore tworze w przerwie miedzy kolejnymi animacjami, ktore tworze w pracy wiec z reguly maja byc - efektowne, szybkie i krotkie oraz zroznicowane. Docelowo te animacje potne i wrzuce do showreela -maksymalna dlugosc jednego ujecia w reelu to jak dla mnie maksymalnie 2-3 sekundy w zwiazku z tym animacje, ktore bede tu wrzucal bede mialy podobna dlugosc.

Dziekuje modowi za przeniesienie teczki do dzialu animacja.

PS komentarze mozecie smialo zostawiac zarowno tutaj jak i bezposrednio na YT.

Napisano
  • Autor

Ndru motion design HD

[video=youtube_share;ZTSls0J1wvY]

Napisano

trochę zwolnij z ilością a przełóż na jakość,

przecież takie 1,5sek ścinki można skleić jako jedno wideo.

W Cinema4d to chyba robisz? tam są fajne efekty do takiego hurtowego trzaskania :)

Napisano
  • Autor

Jak pisalem w pierwszym poscie sa to scinki do mojego nowego showreela, ktory pojawi sie na poczatku sierpnia.

Szkoda ze wyglada to na hurtowe trzaskanie - wiekszosc projektow siedziala w mojej glowie od dawna i tak naprawde nie powstaja w ciagu 5 minut. To ze sa krotke nie oznacza ze sa niedopracowane, prawda? A jesli sa jakies niedociagniecia, to wlasnie po to wrzucam tutaj zeby o nich uslyszec.

Napisano

Animacxja Orchid szczeze mowiac wyglada bardzo slabo pod wzgledem renderingu jak i animacji. Transformacje w pozostalych animacjach niezle, aczkolwiek brakuje ciekawszych kamer, lepszego montazu i ladniejszej kompozycji.

Edytowane przez Traitor

Napisano

W idencie Adidasa jak dla mnie "adidas" za mało czytelny, napis powinien być moim zdaniem pod logiem. Podobnie jest kłopot z czytelnością w Ndru motion design - dopiero po replayu zobaczyłem, że jest tam ten motion desing pod Ndru.

Zgadzam się z resztą, powinieneś zrobić coś dłuższego, bo tworzysz ciekawe rzeczy, a wymówka, że do showreela to trochę wydaje mi się słaba, bo przecież dłuższą animację zawsze możesz rozdzielić na te dwa, max trzy ujęcia w reelu :).

Napisano
  • Autor

Dzieki! O ile czas pozwoli sprobuje wrzucic ciekawsze wersje w przyszlym tygodniu.

Co do identu Adidasa

Napisano

Od razu lepiej, choć mogę się przyczepić do tego, że za szybko ucieka ta kamera, ale to moje drobne odczucie :). Z niecierpliwością czekam na kolejne Twoje prace.