Dav Napisano 1 Czerwiec 2012 Napisano 1 Czerwiec 2012 Jak się okazuje Guardians of the Middle Earth nie jest jedyną grą z uniwersum Władcy Pierścieni, która zadebiutuje na rynku w drugiej połowie tego roku. Niespodziewanie Tolkien zrobił klocka... Pełna treść wiadomości znajduje się na stronie głównej serwisu pod adresem: http://www.max3d.pl/news.php?id=2408
PIraT Napisano 1 Czerwiec 2012 Napisano 1 Czerwiec 2012 Nie powiem, rozbawił mnie. Swoją drogą gry lego są naprawdę świetne, szczególnie co-op.
Dav Napisano 1 Czerwiec 2012 Autor Napisano 1 Czerwiec 2012 I w tym co-op będzie. Rozgrywka ma być skonstruowana pod niego.
skocu Napisano 1 Czerwiec 2012 Napisano 1 Czerwiec 2012 Jakieś to niespójne. Ludziki bardzo Lego, a enviro zupełnie nie.
buczer Napisano 1 Czerwiec 2012 Napisano 1 Czerwiec 2012 Niespójność zaczęła się od ostatniego Pottera, oby nowy Batman był "po staremu".
Shogun 3D Napisano 2 Czerwiec 2012 Napisano 2 Czerwiec 2012 Te gry lego są koszmarne pod względem save'owania postępów gry. mam nadzieje, że LOTR Lego będzie miał inną konstrukcję, choć wątpię...
Papa Pio Napisano 4 Czerwiec 2012 Napisano 4 Czerwiec 2012 Świetne - mój szkodnik się ucieszy :D już widzę nową serię klocków na sprzedaż po 200 zł pudełeczko...
Rekomendowane odpowiedzi