cieply Napisano 6 Czerwiec 2012 Share Napisano 6 Czerwiec 2012 hej, załączam wizke wieżowca, który był częścią opracowania projektu semestralnego :) pokrótce: należało zaprezentować rozwiązanie części Płaszowa, przy ul. Wielickiej w Krakowie, dużo plansz, rysowania CADowskiego, rzuty, 3D, szkice, perspektywy podziękowania dla simonhc za porady na cgworkshop.org vray+3dmax, ps zapraszam do komentowania pozdr. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dmk Napisano 9 Czerwiec 2012 Share Napisano 9 Czerwiec 2012 Dla mnie bomba. Super projekt, wizka rewelka. Gratki i mam nadzieję, że projekt obroniony na 5 ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lucek Napisano 9 Czerwiec 2012 Share Napisano 9 Czerwiec 2012 No bardzo zacne! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
simonhc Napisano 10 Czerwiec 2012 Share Napisano 10 Czerwiec 2012 Nie ma za co:) Dodałbym bumpa na szkło. Troszkę za równo odbija. Pozdrówka P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cieply Napisano 12 Czerwiec 2012 Autor Share Napisano 12 Czerwiec 2012 Dzięki :) Obrona niedługo, powinno być dobrze! ...a z bumpem jeszcze powalcze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arturskoczek Napisano 12 Czerwiec 2012 Share Napisano 12 Czerwiec 2012 Bardzo mi się podoba kolorystyka i ogólny efekt ;) bardzo spójne i efektowne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kaigreko Napisano 15 Czerwiec 2012 Share Napisano 15 Czerwiec 2012 Czołem, Kolorystyka fajna, widać inspiracje tutorialem:) Może warto by było trochę zmienić kadrowanie, wg mnie przydało by się więcej nieba. Bump na szybach jak najbardziej wskazany, może trochę więcej detalu w przyziemiu? drzewko wygląda trochę chemicznie i odcięcie trawy od pnia jest zbyt "dramatyczne". "tajluje" Ci się asfalt. Ale żeby nie było, fajna praca:) Nie chce wyjść na "hejtera" ale porównując prace na froncie, trochę chyba tej pracy brakuje do panującego tam poziomu.... Pozdro, gratuluje efektu i powodzenia na obronie! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cieply Napisano 17 Czerwiec 2012 Autor Share Napisano 17 Czerwiec 2012 Dzięki za fronta! - pierwszy w karierze : ) Tak, w następnej pracy spróbuje wszystko dopracować. Dzięki za cenne uwagi, rzeczywiście trawka i drzewko wrzucone bez większego angażu a są na 1wszym planie. Może to żadne tłumaczenie, ale było na to po prostu mało czasu, a jeszcze złożyć, wyplotować i oddać plansze : ) Pozdr! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mkeruj Napisano 2 Lipiec 2012 Share Napisano 2 Lipiec 2012 Bardzo ładnie, kolego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi