Vehr Napisano 11 Czerwiec 2012 Share Napisano 11 Czerwiec 2012 (edytowane) Hej, Od mojej ostatniej wizualizacji którą wrzuciłem na forum minęło sporo czasu. Jako że najprościej przychodzi mi robienie sypialni więc powstała nowa w trochę innym klimacie ;). Moim skromnym zdaniem jest lepsza od poprzedniej ale to tylko moje zdanie. Sypialnia inspirowana różnymi pomieszaniami, osobami oraz stworzona aby nie zapomnieć, coś zasugerować, zmienić :). Jednym słowem wyjątkowa dla mnie. p. Tomek [ATTACH=CONFIG]86479[/ATTACH] Edytowane 18 Grudzień 2012 przez Vehr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dmk Napisano 11 Czerwiec 2012 Share Napisano 11 Czerwiec 2012 Pozytywnie, poprawnie, aczkolwiek podłoga mnie ciekawi, ja bym po takiej nie chciał spacerować do i z łóżka na boso ^^ Pzdrwm. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tokem Napisano 11 Czerwiec 2012 Share Napisano 11 Czerwiec 2012 Wnętrze bardzo fajne; co do wizki: cegły z oddali jeszcze się bronią, w zbliżeniu (kadr z wezgłowiem łóżka) już niestety nie Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vehr Napisano 12 Czerwiec 2012 Autor Share Napisano 12 Czerwiec 2012 Hej, Dzięki za uwagi. W tej wizce chciałem bardziej popracować nad klimatem, kolorami wnętrza ;). p. Tomek Wysłane z mojego GT-I9000 za pomocą Tapatalk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
peter_f Napisano 20 Czerwiec 2012 Share Napisano 20 Czerwiec 2012 Zgadzam się, że detal w zbliżeniach wymaga dopracowania, niemniej udało Ci się stworzyć bardzo fajne wnętrze i osiągnąć naprawdę ciekawy klimat poprzez fajne oświetlenie i stonowaną kolorystykę. Bardzo mi się podobają 2 pierwsze ujęcia. To za oknem modelowane czy fotka? Pozdrawiam Piter Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vehr Napisano 20 Czerwiec 2012 Autor Share Napisano 20 Czerwiec 2012 Hej dzięki, cieszę się że się podoba klimat :). To za oknem to fotka :) p. Tomek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vehr Napisano 18 Grudzień 2012 Autor Share Napisano 18 Grudzień 2012 Hej, W pierwszym poście podmieniłem rendery na aktualne poprawione. Lepsze niż poprzednie Miłego wieczoru:) p. Tomek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi