Napisano 11 Czerwiec 201212 l Hej, Od mojej ostatniej wizualizacji którą wrzuciłem na forum minęło sporo czasu. Jako że najprościej przychodzi mi robienie sypialni więc powstała nowa w trochę innym klimacie ;). Moim skromnym zdaniem jest lepsza od poprzedniej ale to tylko moje zdanie. Sypialnia inspirowana różnymi pomieszaniami, osobami oraz stworzona aby nie zapomnieć, coś zasugerować, zmienić :). Jednym słowem wyjątkowa dla mnie. p. Tomek [ATTACH=CONFIG]86479[/ATTACH] Edytowane 18 Grudzień 201212 l przez Vehr
Napisano 11 Czerwiec 201212 l Pozytywnie, poprawnie, aczkolwiek podłoga mnie ciekawi, ja bym po takiej nie chciał spacerować do i z łóżka na boso ^^ Pzdrwm.
Napisano 11 Czerwiec 201212 l Wnętrze bardzo fajne; co do wizki: cegły z oddali jeszcze się bronią, w zbliżeniu (kadr z wezgłowiem łóżka) już niestety nie Pozdrawiam
Napisano 12 Czerwiec 201212 l Autor Hej, Dzięki za uwagi. W tej wizce chciałem bardziej popracować nad klimatem, kolorami wnętrza ;). p. Tomek Wysłane z mojego GT-I9000 za pomocą Tapatalk
Napisano 20 Czerwiec 201212 l Zgadzam się, że detal w zbliżeniach wymaga dopracowania, niemniej udało Ci się stworzyć bardzo fajne wnętrze i osiągnąć naprawdę ciekawy klimat poprzez fajne oświetlenie i stonowaną kolorystykę. Bardzo mi się podobają 2 pierwsze ujęcia. To za oknem modelowane czy fotka? Pozdrawiam Piter
Napisano 20 Czerwiec 201212 l Autor Hej dzięki, cieszę się że się podoba klimat :). To za oknem to fotka :) p. Tomek
Napisano 18 Grudzień 201212 l Autor Hej, W pierwszym poście podmieniłem rendery na aktualne poprawione. Lepsze niż poprzednie Miłego wieczoru:) p. Tomek