Skocz do zawartości

jaki banał animacja

Rekomendowane odpowiedzi

Gość styczny
Napisano

Troche siebawie w 3d ale nigdy nie prubowałem robić animacji w 3ds max5 a chciałbym teraz tego poprubować może wie ktoś (napewno tylko czy mu sie chce) jak to sie robi prosta animacja jakiegoś ludka (tylko nie hellp ani zagraniczne stronki bo nic nie połapie) najlepiej jakiś tutorial

• Odpowiedzi 11
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Popular Days

Top Posters In This Topic

Napisano

Chyba nie do końca wiesz o czym mówisz styczny... bez urazy...

Chcesz animować ludka... a wiesz jak zanimować kulkę?! Zacznij może od animacji prostej geometrii... a na ludka przyjdzie czas.

Gość styczny
Napisano

ten temat miał zachęcić do wejścia i przeczytania mojego problemu

no ale ta prosta geometria mie terz by ineresowała ja nieposiadam zadnej książki ani tutoriala co by mi w tym pomógł a na zabawe w klikanie niemam czasu

Napisano

wiesz.. co.. chyba powiem w imieniu 80% ludzkosc pracujacej w maxie..

Pierwsze co jest animowane to przesuwajaca sie kulka... kazdy to zaliczyl:D

i to w ciemno bez tutkow:D

Napisano

Nooo, to masz problem styczny piotrusiu. Moze zajmij sie szydelkowaniem, to nie wymaga ani duzych nakladow finansowych, ani duzej wiedzy, a robic to mozesz wszedzie i w kazdej wolnej chwili.

Nie wspominam juz o tym, ze ludzie na forum sie uciesza...

Gość styczny
Napisano
Nooo, to masz problem styczny piotrusiu. Moze zajmij sie szydelkowaniem, to nie wymaga ani duzych nakladow finansowych, ani duzej wiedzy, a robic to mozesz wszedzie i w kazdej wolnej chwili.

Nie wspominam juz o tym, ze ludzie na forum sie uciesza...

sory że niemam książek ty pewnie masz ich tysiące i przeczytane po kilka razy uczniusiu ale ja sie nie pytam ciebie co mam robić i czym sie zajmować tylko prosze ojakieś rady związane z animacją w 3d a jak niemasz zamiaru mi takiej dać to po ptaszek sie wtrącasz cwaniakować to ty możesz swojej babci co robi na drutach

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Wykorzystujemy cookies. Przeczytaj więcej Polityka prywatności