badassky Napisano 27 Czerwiec 2012 Napisano 27 Czerwiec 2012 (edytowane) Z wielkim opóźnieniem dołączam do zabawy ;) "Najsampierw" pobawiłem się paroma fotkami a potem to podmalowałem i wyszło takie coś. Zachęcam do podzielenia się swoim zdaniem. Edytowane 28 Czerwiec 2012 przez badassky
badassky Napisano 28 Czerwiec 2012 Autor Napisano 28 Czerwiec 2012 Kolejna wersja. Zamierzam jeszcze pod koniec zmienić kolorystykę na bardziej niebieską, co o tym sądzicie??
polka dot Napisano 28 Czerwiec 2012 Napisano 28 Czerwiec 2012 kolorystyka bardzo ładna. lepiej chyba było gdy całe ściany były "organiczne", trochę nieuzasadnione te gzymsy
groch Napisano 28 Czerwiec 2012 Napisano 28 Czerwiec 2012 Hemmmm, zdecydowanie pierwsza wersja lepsza, te gzymsy tylko mi przeszkadzają, chociaż wiem, że zapewne zamierzałeś poprowadzić w ten sposób wzrok widza do tego punktu (sali?). Pamiętaj o kompozycji, zostaje Ci jeszcze górna połowa i przydałoby się ją czymś wypełnić, ale z głową ofcorz. Podoba mi się kolorystyka, tekstury i te odblaski na podłodze, no i linie prawidłowo prowadzą wzrok, tak jak już wspomniałem.
badassky Napisano 30 Czerwiec 2012 Autor Napisano 30 Czerwiec 2012 Dzięki za odpowiedź Panowie ;) Muszę Wam przyznać racje, mało to to było przemyślane, ot tak po prostu coś żeby zapełnić pustkę. Jeśli chodzi o wypełnienie góry to myślałem o jakichś ciekawych rzeźbach jeszcze bardziej skupiających uwagę na głównym punkcie, a zza kolumn miały wystawać czarne, nie organiczne ręce, ale zrezygnowałem z tego pomysłu bo uznałem, że nie miało by to żadnego odniesienia do reszty pracy. Kolorystykę narzuciło mi zdjęcie bazowe, więc laury powinien zbierać projektant (acz je trochę zmieniłem ;) Jeszcze raz dzięki EDIT: zapomniałem o najważniejszym, pracy na konkurs na pewno nie dokończę bo jest sporo roboty a czasu właściwie nie ma w ogóle, przykro mi i przepraszam za zamieszanie. Postaram się dokończyć poza CHC
Rekomendowane odpowiedzi