Skocz do zawartości

Featured Replies

Napisano

Z wielkim opóźnieniem dołączam do zabawy ;)

"Najsampierw" pobawiłem się paroma fotkami a potem to podmalowałem i wyszło takie coś.

WW.jpg

Zachęcam do podzielenia się swoim zdaniem.

Edytowane przez badassky

• Odpowiedzi 4
  • Wyświetleń 1,5k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano
  • Autor

Kolejna wersja.

Zamierzam jeszcze pod koniec zmienić kolorystykę na bardziej niebieską, co o tym sądzicie??

WW-1.jpg

Napisano

kolorystyka bardzo ładna. lepiej chyba było gdy całe ściany były "organiczne", trochę nieuzasadnione te gzymsy

Napisano

Hemmmm, zdecydowanie pierwsza wersja lepsza, te gzymsy tylko mi przeszkadzają, chociaż wiem, że zapewne zamierzałeś poprowadzić w ten sposób wzrok widza do tego punktu (sali?). Pamiętaj o kompozycji, zostaje Ci jeszcze górna połowa i przydałoby się ją czymś wypełnić, ale z głową ofcorz. Podoba mi się kolorystyka, tekstury i te odblaski na podłodze, no i linie prawidłowo prowadzą wzrok, tak jak już wspomniałem.

Napisano
  • Autor

Dzięki za odpowiedź Panowie ;)

Muszę Wam przyznać racje, mało to to było przemyślane, ot tak po prostu coś żeby zapełnić pustkę.

Jeśli chodzi o wypełnienie góry to myślałem o jakichś ciekawych rzeźbach jeszcze bardziej skupiających uwagę na głównym punkcie, a zza kolumn miały wystawać czarne, nie organiczne ręce, ale zrezygnowałem z tego pomysłu bo uznałem, że nie miało by to żadnego odniesienia do reszty pracy.

Kolorystykę narzuciło mi zdjęcie bazowe, więc laury powinien zbierać projektant (acz je trochę zmieniłem ;)

Jeszcze raz dzięki

EDIT: zapomniałem o najważniejszym, pracy na konkurs na pewno nie dokończę bo jest sporo roboty a czasu właściwie nie ma w ogóle, przykro mi i przepraszam za zamieszanie.

Postaram się dokończyć poza CHC

Powiadomienie o plikach cookie

Wykorzystujemy cookies. Przeczytaj więcej Polityka prywatności