Napisano 27 Czerwiec 201212 l Z wielkim opóźnieniem dołączam do zabawy ;) "Najsampierw" pobawiłem się paroma fotkami a potem to podmalowałem i wyszło takie coś. Zachęcam do podzielenia się swoim zdaniem. Edytowane 28 Czerwiec 201212 l przez badassky
Napisano 28 Czerwiec 201212 l Autor Kolejna wersja. Zamierzam jeszcze pod koniec zmienić kolorystykę na bardziej niebieską, co o tym sądzicie??
Napisano 28 Czerwiec 201212 l kolorystyka bardzo ładna. lepiej chyba było gdy całe ściany były "organiczne", trochę nieuzasadnione te gzymsy
Napisano 28 Czerwiec 201212 l Hemmmm, zdecydowanie pierwsza wersja lepsza, te gzymsy tylko mi przeszkadzają, chociaż wiem, że zapewne zamierzałeś poprowadzić w ten sposób wzrok widza do tego punktu (sali?). Pamiętaj o kompozycji, zostaje Ci jeszcze górna połowa i przydałoby się ją czymś wypełnić, ale z głową ofcorz. Podoba mi się kolorystyka, tekstury i te odblaski na podłodze, no i linie prawidłowo prowadzą wzrok, tak jak już wspomniałem.
Napisano 30 Czerwiec 201212 l Autor Dzięki za odpowiedź Panowie ;) Muszę Wam przyznać racje, mało to to było przemyślane, ot tak po prostu coś żeby zapełnić pustkę. Jeśli chodzi o wypełnienie góry to myślałem o jakichś ciekawych rzeźbach jeszcze bardziej skupiających uwagę na głównym punkcie, a zza kolumn miały wystawać czarne, nie organiczne ręce, ale zrezygnowałem z tego pomysłu bo uznałem, że nie miało by to żadnego odniesienia do reszty pracy. Kolorystykę narzuciło mi zdjęcie bazowe, więc laury powinien zbierać projektant (acz je trochę zmieniłem ;) Jeszcze raz dzięki EDIT: zapomniałem o najważniejszym, pracy na konkurs na pewno nie dokończę bo jest sporo roboty a czasu właściwie nie ma w ogóle, przykro mi i przepraszam za zamieszanie. Postaram się dokończyć poza CHC