50Groszy Napisano 3 Lipiec 2012 Share Napisano 3 Lipiec 2012 Witam, Chciałbym zaprezentować kolejny model który wykonywałem w ramach zlecenia (sam render nie był jego częścią). Cukierkowość była zamierzona i miała przypominać to co serwują producenci sprzedający swoje nowe automobile :) Lepsza jakość http://www.pasteall.org/pic/show.php?id=34226 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DiKay Napisano 3 Lipiec 2012 Share Napisano 3 Lipiec 2012 Mi osobiście podoba się Render (samego modelu nie oceniam, choć wg mnie przy finalnym renderze wygląda bez zarzutu), ale nie mogę obczaić, tego co się odbija w bocznych szybach :D no i brak kierowcy... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
thecrev Napisano 3 Lipiec 2012 Share Napisano 3 Lipiec 2012 Do renderu można się czepiać ale siatka mi sie podoba, pokaż cały model Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lucek Napisano 3 Lipiec 2012 Share Napisano 3 Lipiec 2012 Oświetlenie nie gra z enviro niestety. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi