Napisano 10 Lipiec 201212 l Szukałem szukałem i się nie doszukalem a jak mi wiadomo z innych miejsc wypadało by się przywitać, przedstawić itp. Niestety nigdzie nie znalazłem niczego podobnego to POWITALNI więc, wszedłem w temat najbliższy mi czyli Maxon Cinema 4D i tu się przywitam. Jestem Robert, mieszkam i pracuje w UK, grafika i animacja to moje hobby odkąd pamiętam, chociaż nigdy nie miałem okazji niczego szczególnego wyprodukować w celach komercyjnych. Ostatnimi czasy znowu zacząłem się bawić w modelowanie. A ponieważ Maxon Cinema przypadł mi do gustu więc na nim najwięcej produkuję. Wcześniej (tak ze 20 lat temu) zaczynałem na 3D Studio - jeszcze nie MAX - potem był Softimage, Maya, troche Silo i Modo. Bawię się też innym softwarem, Adobe After Effects, Photoshopy itp. Nie mam ulubionych rzeczy do modelowania, robię to co mi się w danym momencie nawinie. Tak więc mam nadzieję, że forum pomoże mi się trochę rozwinąć, pogłębić wiedzę i może w końcu zrobić coś ciekawego. Tak więc witajcie :)
Napisano 10 Lipiec 201212 l Autor He he, no mam nadzieję ;) Zastanawia mnie tylko, dlaczego na forum są takie pustki ? :( GDZIE SĄ WSZYSCY ?? NA WAKACJACH !?!?!?!?! :) Edytowane 25 Lipiec 201212 l przez RobUk