Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 9
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Gość porrr13
Napisano

Pragnę więcej, daj mi więcej :D

Napisano

wizualnie super. bardzo ładny projekt postaci i urządzenia, tylko pani jakoś tak mało zmysłowo kiecę zadziera, jak by chciała narobić w te gwiezdne wrota:) świetny walor. całość wyłazi z monitora

Napisano

Dziękuje. A bo widzisz tam ma być pistolet pod spódnica. Poza tym część ma być zmysłowo, część po chłopsku, w klimacie postapo.

Napisano

Uwaga! Achtung! Wniemanie!

Z uwagi na fakt, iż jest wiele ciekawych prac, które powinny doczekać się finałowego maźnięcia przesuneliśmy ostateczny termin

do 5.08 tj. do niedzieli. Mamy nadzieję że ten fakt zadziała na Was motywująco i idąc za ciosem wykończycie swoje prace.

//Pozdr.

Napisano

Niestety przez cały miesiąc nie miałem dostępu do internetu (tak, to możliwe nawet w dzisiejszych czasach). Zmieniłem miejsce stałego pobytu na Wrocław i wrzucam step by step.

ilust1.jpg

ilust1b.jpg

ilust1c.jpg

Napisano

a miala byc duza scena, takie byly zalozenia, postacpokazales teraz wypadloby pokazac kontekst i idea "odkrywcy nowych swiatow"

poszerz to co masz , pokaz co sie dzieje na okolo jakis daleki plan duzo przestrzeni, mial byc rozmach. a skonczy sie na babce z tlem :(

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Wykorzystujemy cookies. Przeczytaj więcej Polityka prywatności