Napisano 29 Lipiec 201212 l _______________________________________ Mam nadzieję, że nie za późno na rozpoczęcie pracy, ale dopiero wróciłem z wczasów a zobaczyłem, że temat fajny to chciałbym wziąć udział w tej edycji ;) Edytowane 5 Sierpień 201212 l przez ZiN
Napisano 31 Lipiec 201212 l Autor No to jedziem, czasu mało więc będę operował w tym etapie tylko czymś w rodzaju szkicu, a jak przejdę dalej to pokuszę się na bardziej wykończoną ilustrację.
Napisano 3 Sierpień 201212 l Autor :) Zostało mi jeszcze jedno zbliżenie na obiekt, prawdopodobnie będzie to portret postaci. Edytowane 3 Sierpień 201212 l przez ZiN
Napisano 5 Sierpień 201212 l Autor Jednak zdecydowałem, że to nie będzie portret tylko zegarko-kompas-nawigator, ułatwiający podróże w czasie i przestrzeni :P Finał w pierwszym poście. pzdr
Napisano 19 Sierpień 201212 l nie za ciasno? może szerszy kadr, troche to teraz wygląda jakby przód statku był po lewej i uciekał od obiektu
Napisano 20 Sierpień 201212 l Autor Racja, to ciągle luźne przymiarki, nie ukrywam, że trochę brakuje mi pomysłu, ale skoro niewiele dzieje się w drugim etapie to tak wrzucam co mi tam lekko zaświta :P