sieha Napisano 30 Lipiec 2012 Share Napisano 30 Lipiec 2012 Witam, Od jakiegoś czasu chodził mi po głowie temat wzmacniaczy gitarowych, no i w końcu udało mi się zagospodarować niedziele na pracę nad pierwszym z nich. Jest to wzmacniacz gitarowy Mesa Boogie Dual Rectifier (wersja 3 kanałowa żeby być bardziej szczegółowym). Projekt jednodniowy, więc bez wnętrzności i zbędnych elementów. Soft: 3ds max, mental ray. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lucek Napisano 30 Lipiec 2012 Share Napisano 30 Lipiec 2012 (edytowane) Zapomniałeś o tym co powinno najbardziej grać w scenie czyli o porządnym studiu. Studio + gitarka i wychodzi przyzwoity projekcik. Póki co jest imho nieco mdło. A tak na marginesie to powinieneś ściągnąć tę blachę i pokazać lampy;) Edytowane 30 Lipiec 2012 przez Lucek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sieha Napisano 31 Lipiec 2012 Autor Share Napisano 31 Lipiec 2012 Faktycznie, studio (jeżeli w ogóle można to tak nazwać :) ) w tym przypadku to dwie lampy i pudło dookoła. Co do wnętrzności, to na początku były one w planach, ale niestety zabrakło czasu i postanowiłem zamknąć projekt w obecnej formie. Nie wykluczam w przyszłości dorobienia wnętrzności przy okazji budowania jakiejś większej sceny, ale do tego będę potrzebował jeszcze kilka obiektów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi