pikoman Napisano 30 Lipiec 2012 Share Napisano 30 Lipiec 2012 Witam! Podczas obracania kamera w 3d maxie zamiast widocznego obiektu mam kwadrat natomiast gdy juz np przezstane obracac widze normalnie obiekt..Pewnie cos gdzies wlaczylem lecz nie wiem jak to wylaczyc z gory dzieki za pomoc. Szukałem lecz nie znalazłem dlatego załozylem nowy temat. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bruneq Napisano 30 Lipiec 2012 Share Napisano 30 Lipiec 2012 http://www.max3d.pl/forum/forumdisplay.php?f=49&pp=25&sort=lastpost&order=desc&daysprune=-1 zapoznaj sie z tym tematem, tam jest odpowiedz na twoje pytanie i pewnie kilka pytan z przyszlosci. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pikoman Napisano 30 Lipiec 2012 Autor Share Napisano 30 Lipiec 2012 dzieki wielkie! :) pomocny okazal sie klawisz "o" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nameless02 Napisano 31 Lipiec 2012 Share Napisano 31 Lipiec 2012 (edytowane) W viewport i wireframe zamień na smooth Edytowane 31 Lipiec 2012 przez Nameless02 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi