Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Max3D.pl

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

Napisano

Witam...zrobilem logo do pewnej gry ( kosmiczna strzelanina ) ktora jest dopiero w trakcie powstawania...prosze o komentarze co do tego loga :)

• Odpowiedzi 34
  • Wyświetleń 4,5k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

Tak szczerze-malo plastyczne i pomyslowe(raczej jakas abstrakcyjna kierownica czy cos), nie wiem co to za gra ale w logo moglbys do niej nawiazac(np.lolgo wylaniajacesie z eksplozji czy costam)

pozdrowienia tomek:D

Napisano

strasznie badziewne zalamania na materiale -> to jest raytrace? bo jesli tak to dodaj do reflection falloff bedzie ladniej wyglodac ;d

Napisano
  • Autor

Ludzie !!! ja dopiero sie ucze w maxie robic...ehhhh....a co do materialu to jest Raytrace i reflect jako Swirl....a co do wybuchu itd. to mmoze i tak zrobie

Napisano

zmien na falloff beda gladsze krawedzie, bo narazie te refleksje wogle nie wyglodaja :)

Napisano
  • Autor

wiem ze skoro prosze o komentarze to licze sie takze z krytyka....ale nie taka ze to kompletne badziewie :(((..mam dopiero 18 lat i w maxie bawie sie od hmm liczac wszycho to ok 2 lat z przerwami a bez przerw to ok 0,5 roku....

Napisano

spokojnie bez nerwow-spruboj z tymi bevelami na poczatek

pozdr tomek

ps. koniecznie zmien tlo bo wyglada jak zaklocenia odbiornika tv-hey:)

[Edited on 4-3-2003 by Tomek Kosiorek]

Napisano
  • Autor

i jescze jedno...nie wiem dalczego ten material jest taki jasny.....uzywam Vraya....wiecie moze czemu?

Napisano

uzywasz vraya i pewnie z globalem i masz za jasne swiatlo..zmniejsz intensywnos..;)

Napisano

no ni wiem..mozesz albo zmniejszyc intensywnosc swiatla.. no na oko.. zeby bylo dobrze. No albo w ustawieniach rendera zmniejszyc diffuse czy specular itp w opcjach GI.. (no przynajmniej w brazilu tak jest) :D

Napisano
  • Autor

witam....update bedzie prawdopodobnie jutro...bo dzisiaj mam niestety nauke:(((...a co do wieku...to hmm..wieszkosc grafikow ktorzi robia zajebista grafe maja jush przewaznie po 21 lat i sa na studiach...a ja dopiero sie ucze...

Napisano

Daj spokuj aj mam 22 lata i tez dopiero co sie ucze za pózno poznałem maxa albo za pózno go dostałem pozatym mieszkam w małym miescie hehe wiec nie dziw sie ze tak pózno mam maxa dostałęm go rok temu , Pozatymmasz fajną prace lepsze było w 1 fazie rozwoju ale te piorunki sa słabe lepeij jak bys dał takie błyskawice hmm niewiem jak ja mam ci to wytłumaczyc hehe:D

Napisano

SiD - dostales MAXa rok temu pod hoinke :D:D:D ??

Ej a s tymi byskawicami to dodaj hociaz jakiegos fajnego glowa naokolo nich ;)

I co to w morde kreta ma byc f tle - gwiazdy ?? - hyba zartujesz (zmien to)

[Edited on 5-3-2003 by MaggeM]

Napisano
  • Autor

piorunki..hmm...wiem ze trzeba zrobic glow...i zrobilem na video post i tam ustawilem glow..ale nie wiem czemu nie chce mi tego renderowac :((...co do tla to nie sa gwiazdy tylko taka byle jaka texturka..a niedlugo bedzie inna

Napisano

Mnie jakos w ogole nie kojazy sie to \"logo\" z kosmiczna strzelanina, od pierwszego spojrzenia skojazylo mi sie z takim wiszacym mikrofonem z lat 60-tych :)

Poza tym ta czcionka \"Serpentine\" jak to wyglada? Tyle jest niesamowitych darmowych czcionek w sieci, ze nawet nie musialbys tworzyc nic poza samym napisem gdyby byl pisany jakas bajerancka \"kosmiczna\" czcionka + lekka modyfikacja dla odroznienia!

Z calym szacunkiem, ale powinienes calkowicie zmienic koncepcje i podejscie do tego co chcesz zaprojektowac, bo to co jest nadaje sie na logo np. lokalnej stacji radiowej w USA.

pozdr

Marek

P.S.

SID: co trzeba zrobic zeby dostac maxa pod choinke? Ja tez bym chcial! :D

[Edited on 6-3-2003 by MareG]

Napisano

Alez wy jestescie Chłoapki powarznie przyznac sie który to wymyslił z ta chojika co ??

Maggem czy MareG Mówiec mi i to juz heheh

Nie dostałem

go na pod choinke jzu wam psize jak tio było

wiec tak keidys przybył kolo do cafe gdzie pracuje i chciał wyjkorzystac pod maxa ( bez skojazen prosze ) 8 kompów do renderingu sieciowego , Bo miał prace zrobiona na konkurs , mnie zawsz interesiło jak to sie robi no i sobie on przybył i mi podstawy pokazał hehe byłem w niebowziety przegrał mi maxa 4 a potem wpadłą do mnie by mnie czegos nowego nauczył był moze z 4 razy i pokazął mi podstawy a nawet nie wielką ich czesc kurde wiekszoc z tego co teraz robie to robie samemu musze sie uczyc na tutkach lub na zasadzie prób i błedów wiec prosze nie wymyslac moji drodzy takich gadek o Choince oki , bo to nie ejst smieszne lecz przykre musze do tego kolesia jeszcze nie raz zadzwonic by mnie odwiedził szkoda z enie kupiłem od niego ty ksiązek co je potem na allegro sprzedał no trudno , achaa i jeszcze jedno jak ktos dostanie maxa podchoinke to napewno sie tym nie pochwali hehehe :P

Napisano
  • Autor

witam

Co do koncepcji...to mam juz calkiem inna i niebawem ja ujawnie swiatu :D...co do literek to tez je zmienie tyle ze nie bede uzywal zadnych czcionek tylko sam od podstaw wymodeluje jakas zmodyfikownaa literke :)...a macie jakies pomysly na tło??

Napisano

Heya- ja bym sie zastanowil nad robieniem literek bo to nie takie proste zeby wyszlo dobrze a moj pomysl na tlo...wszystkojednocobylenieto:(

pozdrawiam tomek:)

Napisano

Jezeli chodz o mnie, to na tle nie musi byc nic, tylko to log jakby sie glowem swiecilo, badz jakos zarzylo, a ja za to skasowalbym, lub przemiescil te litery S i C bo sa chyba za duze, i niepotrzebne :).

pzdr, darkelf

Napisano
  • Autor

heh dzieki...nawet juz dawno o tym zapomnialem heh...

pzodr[piwo]

Napisano

Ja bym jeszcze zmienił te prądy - za sztuczne są - może użyć lens efect high light w videoposcie ( tak koloru niebieskiego).Pozatym cool.

Pozdrawiam.

Napisano
  • Autor

Stanek- jesli do niego powroce to to poprawie..ale jesli nie to tak to zostanie :) wkoncu to tylko zabawa:]

pzodr[piwo]

Napisano
  • Autor

prosili nas abysmy zrobili logo to zrobilismy:]

pozdr

Napisano

Pablo mówiłeś że masz dopiero 18 lat , co ja mam powiedzieć jak mam 12 !! :P

Powiadomienie o plikach cookie

Wykorzystujemy cookies. Przeczytaj więcej Polityka prywatności

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.