adek Napisano 2 Sierpień 2012 Napisano 2 Sierpień 2012 Firma The Foundry ogłosiła promocję w swoim internetowym sklepie. W specjalnej ofercie możecie zakupić Mari z 40% rabatem. Uwaga. Promocja trwa tylko przez jeden dzień, do jutra! Pełna treść wiadomości znajduje się na stronie głównej serwisu pod adresem: http://www.max3d.pl/news.php?id=2506
SYmek Napisano 2 Sierpień 2012 Napisano 2 Sierpień 2012 To jest ostatnia chwila dla the Foundry, żeby obniżyli na stałe ceny swoich skandalicznie drogich produktów.
jacenty Napisano 3 Sierpień 2012 Napisano 3 Sierpień 2012 a wogule ktos tego softu uzywa? Ja caly czas sie przymierzam do tego i jakos nie mam czasu.
operonxyz Napisano 3 Sierpień 2012 Napisano 3 Sierpień 2012 To ponoć wymaga jakoś nieziemsko mocnego sprzętu, co m.i. tłumaczy nikłą popularność tego softu i byle Kowalski z byle komputerkiem z marketu na nim nie zrobi nic... Trochę się do niego przymierzałem bo chwiałbym uzupełnić malowanie tektur ponad to co oferuje zbrush...ale chyba w tej kwesti zapoznam się z mudboxem,bo malowanie w 3d coat (ponoć świetne -jak twierdzą co poniektórzy )jakoś mi nie leży...W sumie wciąż nie wiem co wybrać do tego texturowania-mętlik w głowie totalny;)
Traitor Napisano 3 Sierpień 2012 Napisano 3 Sierpień 2012 Widzialem niegdys Mari w akcji na xeonie i mocnym GF. Pierwsze wrazenie to straszny ślimak.
Gość User190 Napisano 3 Sierpień 2012 Napisano 3 Sierpień 2012 Dobrze współpracuje z wszelkiego rodzaju projekcjami i Nukiem samym w sobie, ale podobnie jak przedmówca, miałem spore problemy z jej wydajnością (co niekoniecznie musiało być jej winą ;)). Generalnie rzecz ujmując to potężne narzędzie, świetnie wpasowujące się w pipeline dużych produkcji.
Rekomendowane odpowiedzi