Skocz do zawartości

Featured Replies

• Odpowiedzi 5
  • Wyświetleń 2k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

To jest ostatnia chwila dla the Foundry, żeby obniżyli na stałe ceny swoich skandalicznie drogich produktów.

Napisano

a wogule ktos tego softu uzywa? Ja caly czas sie przymierzam do tego i jakos nie mam czasu.

Napisano

To ponoć wymaga jakoś nieziemsko mocnego sprzętu, co m.i. tłumaczy nikłą popularność tego softu i byle Kowalski z byle komputerkiem z marketu na nim nie zrobi nic... Trochę się do niego przymierzałem bo chwiałbym uzupełnić malowanie tektur ponad to co oferuje zbrush...ale chyba w tej kwesti zapoznam się z mudboxem,bo malowanie w 3d coat (ponoć świetne -jak twierdzą co poniektórzy )jakoś mi nie leży...W sumie wciąż nie wiem co wybrać do tego texturowania-mętlik w głowie totalny;)

Napisano

Widzialem niegdys Mari w akcji na xeonie i mocnym GF. Pierwsze wrazenie to straszny ślimak.

Napisano

Dobrze współpracuje z wszelkiego rodzaju projekcjami i Nukiem samym w sobie, ale podobnie jak przedmówca, miałem spore problemy z jej wydajnością (co niekoniecznie musiało być jej winą ;)). Generalnie rzecz ujmując to potężne narzędzie, świetnie wpasowujące się w pipeline dużych produkcji.