FF Napisano 11 Sierpień 2012 Share Napisano 11 Sierpień 2012 Witam, Wrzucam taki szybki projekt, chciałem potestowac posprodukcje w fotoszopie. Zdązylem juz zauwazyc ze dym w tylu budzie wiele kontrowersji ale mi sie podoba:D mialo byc jak ilustracja nie fotoreal i w sumie jestem zadowolony I wersja bez posprodukcji >>LINK Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
NV Napisano 11 Sierpień 2012 Share Napisano 11 Sierpień 2012 Dla mnie super :) Widać , że sporo pracy w postprodukcji było. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KMiklas Napisano 11 Sierpień 2012 Share Napisano 11 Sierpień 2012 Przez to ujęcie przód wydaje się bardzo ciężki. Chyba ciut zbyt długa ta ogniskowa, albo kamera za wysoko. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
thecrev Napisano 11 Sierpień 2012 Share Napisano 11 Sierpień 2012 Kocham takie samochody, render bardzo fajny chodź ja bym bardziej widział wersję z jakąś drogą bo by otoczenie chyba bardziej pasowało Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rzubr Napisano 12 Sierpień 2012 Share Napisano 12 Sierpień 2012 Super,ale na pierwszy rzut oka rzuca sie dym tytoniowy-niestety, tak wyglada. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
porti Napisano 12 Sierpień 2012 Share Napisano 12 Sierpień 2012 cacy ale dymek od czapy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
simonhc Napisano 12 Sierpień 2012 Share Napisano 12 Sierpień 2012 Klimacik świetny. Dym z rur faktycznie kontrowersyjny ale świadomy:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
J|L Napisano 14 Sierpień 2012 Share Napisano 14 Sierpień 2012 dobre! :] podoba mi sie nawet ten magiczny dym z harry pottera :] pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ptaszek Napisano 14 Sierpień 2012 Share Napisano 14 Sierpień 2012 git malina edit: jesli chodzi o dym to podobny do tego http://ecowatch.org/wp-content/uploads/2012/02/c3.jpg wiec chyba w miare ok :) zgadzam sie ze powinien szybciej sie rozproszyc i powinno byc go wiecej w rurach, ale juz tam bym sie nie czepial. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi