Napisano 11 Sierpień 201212 l Witam, Wrzucam taki szybki projekt, chciałem potestowac posprodukcje w fotoszopie. Zdązylem juz zauwazyc ze dym w tylu budzie wiele kontrowersji ale mi sie podoba:D mialo byc jak ilustracja nie fotoreal i w sumie jestem zadowolony I wersja bez posprodukcji >>LINK Pozdrawiam
Napisano 11 Sierpień 201212 l Przez to ujęcie przód wydaje się bardzo ciężki. Chyba ciut zbyt długa ta ogniskowa, albo kamera za wysoko.
Napisano 11 Sierpień 201212 l Kocham takie samochody, render bardzo fajny chodź ja bym bardziej widział wersję z jakąś drogą bo by otoczenie chyba bardziej pasowało
Napisano 12 Sierpień 201212 l Super,ale na pierwszy rzut oka rzuca sie dym tytoniowy-niestety, tak wyglada.
Napisano 14 Sierpień 201212 l dobre! :] podoba mi sie nawet ten magiczny dym z harry pottera :] pozdro
Napisano 14 Sierpień 201212 l git malina edit: jesli chodzi o dym to podobny do tego http://ecowatch.org/wp-content/uploads/2012/02/c3.jpg wiec chyba w miare ok :) zgadzam sie ze powinien szybciej sie rozproszyc i powinno byc go wiecej w rurach, ale juz tam bym sie nie czepial.