slayer2004 Napisano 13 Sierpień 2012 Share Napisano 13 Sierpień 2012 Efekt kilkudniowej dłubaniny w 3D po godzinach. Osobiście jestem zadowolony z końcowego efektu, jednak wiem, że pewnie można by wyciągnąć z tego jeszcze więcej. Pozdrawiam. Efekt: pełna rozdzielczość : http://img856.imageshack.us/img856/2936/compou.jpg Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mirass Napisano 14 Sierpień 2012 Share Napisano 14 Sierpień 2012 Bardzo przyjemna praca. Aż dziwne, że nikt nie skomentował. Węgliki wyglądają troche jak gąbka. Cegła rozmyta i dziwnie wygląda przy krawędzi wiszącego materiału (materiał ostry, cegła rozmyta). Nie do końca pasuje mi ucięty dym u góry. Wężyk miejscami wygląda jakby miał poświatę. Poza tym ładna praca i fajne materiały :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
slayer2004 Napisano 14 Sierpień 2012 Autor Share Napisano 14 Sierpień 2012 Dzięki :). Kolor wężyka ma lekki fallof z ciemnego do jasnego, to mogło dać wrażenie poświaty, natomiast materiał zbliża się w stronę kamery od lewej. Stąd mogą wynikać różnice w DOFie. Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Stachu Napisano 16 Sierpień 2012 Share Napisano 16 Sierpień 2012 fajna szisza, tylko się zastanawiam czemu akurat cegła w tle? może lepiej by było już jakiś dywan zawiseić czy coś podobnego w jakieś takie indyjskie wzorki? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi