slayer2004 Napisano 13 Sierpień 2012 Napisano 13 Sierpień 2012 Efekt kilkudniowej dłubaniny w 3D po godzinach. Osobiście jestem zadowolony z końcowego efektu, jednak wiem, że pewnie można by wyciągnąć z tego jeszcze więcej. Pozdrawiam. Efekt: pełna rozdzielczość : http://img856.imageshack.us/img856/2936/compou.jpg
mirass Napisano 14 Sierpień 2012 Napisano 14 Sierpień 2012 Bardzo przyjemna praca. Aż dziwne, że nikt nie skomentował. Węgliki wyglądają troche jak gąbka. Cegła rozmyta i dziwnie wygląda przy krawędzi wiszącego materiału (materiał ostry, cegła rozmyta). Nie do końca pasuje mi ucięty dym u góry. Wężyk miejscami wygląda jakby miał poświatę. Poza tym ładna praca i fajne materiały :)
slayer2004 Napisano 14 Sierpień 2012 Autor Napisano 14 Sierpień 2012 Dzięki :). Kolor wężyka ma lekki fallof z ciemnego do jasnego, to mogło dać wrażenie poświaty, natomiast materiał zbliża się w stronę kamery od lewej. Stąd mogą wynikać różnice w DOFie. Pozdrawiam.
Stachu Napisano 16 Sierpień 2012 Napisano 16 Sierpień 2012 fajna szisza, tylko się zastanawiam czemu akurat cegła w tle? może lepiej by było już jakiś dywan zawiseić czy coś podobnego w jakieś takie indyjskie wzorki?
Rekomendowane odpowiedzi