sammael_at Napisano 5 Sierpień 2004 Napisano 5 Sierpień 2004 witam, poszukuje pluginu, ktory zmniejsza gestosc wyswietlanej siatki w 3dstmax 6.0, jesli by ktos mial namiary na cos takiego, albo chociaz nazwe to bylbym wdzeiczny. pozdrawiam.
dr Ug Napisano 5 Sierpień 2004 Napisano 5 Sierpień 2004 A np. modyfikator Optimize nie wystarczy? Byl jeszcze jeden, ale nie pamietam nazwy.
_michal Napisano 5 Sierpień 2004 Napisano 5 Sierpień 2004 polygon cruncher - lepszy od optimize, nie chrzani ufałek, kosztuje.
Traitor Napisano 5 Sierpień 2004 Napisano 5 Sierpień 2004 Najlepiej sobie radzi Polygon Eater, ale jest maxymalnie do wersji r5
_michal Napisano 5 Sierpień 2004 Napisano 5 Sierpień 2004 A to ciekawe, umknęło mi takie coś, to jest płatne, czy free?
crys Napisano 5 Sierpień 2004 Napisano 5 Sierpień 2004 Witam, podlanczam sie do pytania, googlowski nie wiele mi powiedzial, znalazlem go jako wtyczke do LW, ale widze , ze nie jest darmowy znam tylko polygon cruncher i moge potwierdzic, ze jest ok.
sammael_at Napisano 6 Sierpień 2004 Autor Napisano 6 Sierpień 2004 a ten 'polygon cruncher' skad to wziasc? ile kosztuje? mozna sciagnac skad, gdzie nie kosztuje? ;)
crys Napisano 6 Sierpień 2004 Napisano 6 Sierpień 2004 Witam, http://www.mootools.com/plugins/us/polygoncruncher/main.asp
sammael_at Napisano 14 Sierpień 2004 Autor Napisano 14 Sierpień 2004 ok thx :) sciaglem, tylk oteaz mam klopot z uruchomieneim ,ale jako ze mam klopot z uruchomieniem wszystkiego, to jest to zupelna normalka :D
Rekomendowane odpowiedzi