Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Kolejny Lexus. Tym razem skupilem sie na pokazaniu wylacznie detali i to w dosc cukierkowym klimacie;) Model nie moj, standardowo renderowany V-ray'em w 3ds maxie + sporo postprodukcji w Shopie. Sceny oswietlane pojedyncza HDRka stworzona w HDR Light Studio.

lexuses1.jpg

lexuses2.jpg

lexuses3.jpg

lexuses4.jpg

• Odpowiedzi 5
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

Trzecie i czwarte ujęcie super. Detal koła niesamowity. Pierwsze dwa z tą czerwoną mgiełką jakoś do mnie nie przemawiają, ale wiadomo, kwestia gustu. Ogólnie bardzo przyjemny detal.

Sz.

Napisano

heh, taka aluzja bo juz nie wiem co pisac....

po wszystkich nieszczesnych wypocinach samochodziarzy w wipie, jak widze cos takiego to jak dostac szlaga w pysk :)

5*

Napisano

3 i 4 Poezja! 1 i 2 tu nie pasują ( kompozycja ). Nie wiem czy to specjalnie, ale chyba wkleiłeś rendery on najgorszego ( i tak obiektywnie dobrego ) do najlepszego ( obiektywnie mistrzostwo )

Pozdrawiam!

Napisano

dzieki chlopaki. Kolejnosc nie jest przypadkowa:) Rendery byly robione od najdalszego do najblizszego polozenia kamery, rowniez sie zgadzam, ze 2 ostantie wyszly chyba najlepiej, jednak mysle ze calosciowo jakos to daje rade;) Zalezalo mi na pokazaniu zarowno detali z przodu jak i tylu, bez powielania tych samych ujec (np zoom na przednia i tylna lampe).

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Wykorzystujemy cookies. Przeczytaj więcej Polityka prywatności