vision3d Napisano 23 Sierpień 2012 Share Napisano 23 Sierpień 2012 Kolejny Lexus. Tym razem skupilem sie na pokazaniu wylacznie detali i to w dosc cukierkowym klimacie;) Model nie moj, standardowo renderowany V-ray'em w 3ds maxie + sporo postprodukcji w Shopie. Sceny oswietlane pojedyncza HDRka stworzona w HDR Light Studio. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pressenter Napisano 23 Sierpień 2012 Share Napisano 23 Sierpień 2012 Trzecie i czwarte ujęcie super. Detal koła niesamowity. Pierwsze dwa z tą czerwoną mgiełką jakoś do mnie nie przemawiają, ale wiadomo, kwestia gustu. Ogólnie bardzo przyjemny detal. Sz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
plasti Napisano 23 Sierpień 2012 Share Napisano 23 Sierpień 2012 heh, taka aluzja bo juz nie wiem co pisac.... po wszystkich nieszczesnych wypocinach samochodziarzy w wipie, jak widze cos takiego to jak dostac szlaga w pysk :) 5* Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bolitic Napisano 24 Sierpień 2012 Share Napisano 24 Sierpień 2012 3 i 4 Poezja! 1 i 2 tu nie pasują ( kompozycja ). Nie wiem czy to specjalnie, ale chyba wkleiłeś rendery on najgorszego ( i tak obiektywnie dobrego ) do najlepszego ( obiektywnie mistrzostwo ) Pozdrawiam! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
vision3d Napisano 26 Sierpień 2012 Autor Share Napisano 26 Sierpień 2012 dzieki chlopaki. Kolejnosc nie jest przypadkowa:) Rendery byly robione od najdalszego do najblizszego polozenia kamery, rowniez sie zgadzam, ze 2 ostantie wyszly chyba najlepiej, jednak mysle ze calosciowo jakos to daje rade;) Zalezalo mi na pokazaniu zarowno detali z przodu jak i tylu, bez powielania tych samych ujec (np zoom na przednia i tylna lampe). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mrkrzysiek Napisano 6 Wrzesień 2012 Share Napisano 6 Wrzesień 2012 piękna robota, felga najlepsza jedynie przepalanie w czerwonym rogu mogło by być mniejsze :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi