Napisano 23 Sierpień 201212 l Kolejny Lexus. Tym razem skupilem sie na pokazaniu wylacznie detali i to w dosc cukierkowym klimacie;) Model nie moj, standardowo renderowany V-ray'em w 3ds maxie + sporo postprodukcji w Shopie. Sceny oswietlane pojedyncza HDRka stworzona w HDR Light Studio.
Napisano 23 Sierpień 201212 l Trzecie i czwarte ujęcie super. Detal koła niesamowity. Pierwsze dwa z tą czerwoną mgiełką jakoś do mnie nie przemawiają, ale wiadomo, kwestia gustu. Ogólnie bardzo przyjemny detal. Sz.
Napisano 23 Sierpień 201212 l heh, taka aluzja bo juz nie wiem co pisac.... po wszystkich nieszczesnych wypocinach samochodziarzy w wipie, jak widze cos takiego to jak dostac szlaga w pysk :) 5*
Napisano 24 Sierpień 201212 l 3 i 4 Poezja! 1 i 2 tu nie pasują ( kompozycja ). Nie wiem czy to specjalnie, ale chyba wkleiłeś rendery on najgorszego ( i tak obiektywnie dobrego ) do najlepszego ( obiektywnie mistrzostwo ) Pozdrawiam!
Napisano 26 Sierpień 201212 l Autor dzieki chlopaki. Kolejnosc nie jest przypadkowa:) Rendery byly robione od najdalszego do najblizszego polozenia kamery, rowniez sie zgadzam, ze 2 ostantie wyszly chyba najlepiej, jednak mysle ze calosciowo jakos to daje rade;) Zalezalo mi na pokazaniu zarowno detali z przodu jak i tylu, bez powielania tych samych ujec (np zoom na przednia i tylna lampe).
Napisano 6 Wrzesień 201212 l piękna robota, felga najlepsza jedynie przepalanie w czerwonym rogu mogło by być mniejsze :)