mallow Napisano 3 Wrzesień 2012 Napisano 3 Wrzesień 2012 Jestem już jakiś czas na tym forum, ale dopiero niedawno stwierdziłem, że czas założyć teczkę 2D. Na początek kilka starszych prac. Niektóre wrzucałem kiedyś luzem, więc może ktoś już parę rzeczy widział. Lecimy... okno - akryl na płótnie, 50 x 70 cm (2005) / Sorry za słabą jakość foty, ale obrazu już nie mam. róża - olej na płótnie, 33 x 24 cm (2005) czerwona Stenia - akryl na płótnie, 70 x 50 cm (2007) fabryka - akryl na płótnie, 92 x 73 cm (2007) białe gatki - akryl na płótnie, 70 x 100 cm (2008) Wiem, perspektywa stolika trochę skopana :-/ malowanie Janka - olej na płótnie, 60 x 60 cm (2008) Tak w ramach ciekawostki. Model na obrazie (Pan Janek) udaje, że maluje swój autoportret. W rzeczywistości autorem tego obrazu w obrazie jest selfu. Oryginał do obejrzenia tutaj. grająca na wiolonczeli - olej na płótnie, 70 x 50 cm (2008) OK, tyle na początek. Będę wdzięczny za wszelkie uwagi i komentarze.
kamesanin Napisano 3 Wrzesień 2012 Napisano 3 Wrzesień 2012 okno, fabryka i malowanie janka... nooooo podoba mi się:) uwag nie mam bo za wąski jeszcze jestem:)
mrBone Napisano 4 Wrzesień 2012 Napisano 4 Wrzesień 2012 taaaaak, okno wyszło genialne :> reszta też świetna, ale mojego zdania nie powinno się brać pod uwagę :P świeży jestem, nie znam się, mam nadzieję, że też będę kiedyś tak potrafił... pozdr.
Miłosz3ds Napisano 4 Wrzesień 2012 Napisano 4 Wrzesień 2012 Zawsze się zastanawiałem skąd dosłownie wszyscy na świecie znają panią Stenię :) Nawet nie musiałeś podpisywać :) pozdrawiam!
Rekomendowane odpowiedzi