adek Napisano 17 Wrzesień 2012 Napisano 17 Wrzesień 2012 Firma Smith Micro Software wydała właśnie nową wersję oprogramowania do tworzenia animacji 2D o nazwie Anime Studio 9. Sam program wygląda naprawdę interesująco i dostępna jest jego wersja próbna. Pełna treść wiadomości znajduje się na stronie głównej serwisu pod adresem: http://www.max3d.pl/news.php?id=2570
masluch Napisano 17 Wrzesień 2012 Napisano 17 Wrzesień 2012 Korzystał ktoś z tego ? np z wcześniejszych wersji ? warte to zachodu? Ja uzywam głównie Aftera bo mimo jego niektórych niewygodnych rozwiązań to nie znalazłem niczego lepszego. No ale w sumie nie jest to program stworzony specjalnie do tego rodzaju animacji.
deshu Napisano 17 Wrzesień 2012 Napisano 17 Wrzesień 2012 O z chęcią wypróbuje. Akurat mi się przyda do jednej malutkiej prywaty:)
Mironeczek Napisano 18 Wrzesień 2012 Napisano 18 Wrzesień 2012 Anime studio to spoko programik. Do animacji 2D lepszy niż after (mówie tu za siebie bo nie lubie miliarda prekompozycji) ale compo i tak trzeba w ae robić.
Rekomendowane odpowiedzi