rzulu Napisano 8 Sierpień 2004 Napisano 8 Sierpień 2004 moje autko renderowane scanlinem :) efekt nie jest za*** ale mi sie podoba wlozylem w to troche pracy , wyszlo jak wyszlo ;) lepiej nie bedzie.
Marcin Napisano 8 Sierpień 2004 Napisano 8 Sierpień 2004 no fajnie ale nie ma zalacznika/linka jeszcze na dodatek temat nie jest poprawny......
KLICEK Napisano 8 Sierpień 2004 Napisano 8 Sierpień 2004 autoko jest i to calkiem calkiem przyzwoite :)
Piotr Dobosz Napisano 8 Sierpień 2004 Napisano 8 Sierpień 2004 ups Marcin chyba napisalismy w tym samym momencie:( heheh
Piotr Dobosz Napisano 8 Sierpień 2004 Napisano 8 Sierpień 2004 o jest:) autko bardzo ladne sam bym chetnie takim pojezdzil:) tylko te tekstury szyb cos nie tak:( nie sa za ciemne? sa troszke za plastikowe:( pozdrawiam
Marcin Napisano 8 Sierpień 2004 Napisano 8 Sierpień 2004 heh no moze byc. .... jak dla mnie nie pasuje mi zderzak przedni.... wydaje mi sie jakies znajome i tak jakby kilka elementow jest zapozyczone z innych modeli aut .... (oczywiscie sie moge mylic) z reszta twozenie conceptow raczej tez wzoruje sie czasami na zapozyczaniu klku elementow od innych modeli ..... jeszcze ten wlot na masce jest taki jakis za okragły w stosunku do reszty.... jeszce bym tam sie rozpisal ale mi sie nie chce. .... Piotrek .... - szyba nie ma textury tylko materiał .... nie myl pojecia material z texturą :)
gekonum Napisano 8 Sierpień 2004 Napisano 8 Sierpień 2004 mnie ciągle zastanawia dlaczego ludzi tak kręci modelowanie aut, byście chociaż z tego jakies filmiki fajne robili czy co.......(sorka za nabicie posta ale musiałem)
sikham Napisano 8 Sierpień 2004 Napisano 8 Sierpień 2004 nieźle pare poprawek tu i tam inny render i bedzie hmmmmmmm lepiej ? :P
rzulu Napisano 8 Sierpień 2004 Autor Napisano 8 Sierpień 2004 e no to dobrze ze przynajmniej do resoraka jest podobny ;) , a tak na powaznie to jakie poprawki ?. Co do rendera probowalem vray'em ale tak srednio mi wychodzilo.
Piotr Dobosz Napisano 8 Sierpień 2004 Napisano 8 Sierpień 2004 Ups sorki Marcin wlasnie o to mi chodzilo:)
Cug Napisano 8 Sierpień 2004 Napisano 8 Sierpień 2004 wyglada zbyt karykaturalnie wszystka ma jakos dziwacznie powykrecane moin zdaniem cieniutko
Fr3d3k Napisano 9 Sierpień 2004 Napisano 9 Sierpień 2004 yyy sorry za pytanie ... ale co to jest za auto ?
rzulu Napisano 9 Sierpień 2004 Autor Napisano 9 Sierpień 2004 e co ma powykrecane ;) ? , a co do pytania " co to za autko " to to nie jest konkretny model tylko sam sobie wymyslilem i zrobilem ;) , przynaje sie bez bicia ze wzorowalem sie na innych modelach :> ale to chyba oczywiste
Marcin Napisano 9 Sierpień 2004 Napisano 9 Sierpień 2004 oczywiscie ze oczywiste :P kazdy bez wyjatku sie wzoruje na modelach jeszcze z poczatkow motoryzacji i dlatego samochody posiadaja siedzenia a nie łużka i silniki a nie otwory na nogi :D dobrze jest nie ma na co nazekac :D
rzulu Napisano 9 Sierpień 2004 Autor Napisano 9 Sierpień 2004 maly update :) nie umiem w vray'ju zrobic uzywac mapek hdri :) wiec nie wyszlo moze zajebiscie ale lepiej niz scanlinem :>
ftorek Napisano 9 Sierpień 2004 Napisano 9 Sierpień 2004 o fu - teraz to dopiero widac jak bardzo to autko jest pogiete no nic - w sumie fajnie ze to doprowadziles do konca - ale bierz sie za nastepne i niech bedzie lepsze od tego
rzulu Napisano 9 Sierpień 2004 Autor Napisano 9 Sierpień 2004 e "pogiete" no ja nie twierdze ze nie , choc nie widze , ale moze jest :) chyba ze to pogiete to jakas przednoscnia w sesie ze ogolnie bieda , ale jesli nie to gdzie jest pogiete :) ?
Yamakasi Napisano 10 Sierpień 2004 Napisano 10 Sierpień 2004 model nie jest zly ale tekstury i oswietlenie zostawiaja wiele do zyczenia :)
rzulu Napisano 10 Sierpień 2004 Autor Napisano 10 Sierpień 2004 NO fajnie fajnie ale jakies konkrety, co z oswietleniem bez hdri to nie jest tak latwo. ja to zrobilem przy pomocy skylight z vray'ja i paru omni zeby byly jakies polyski ;] I maly update :) tym razem rendery w brazilu rs z mapka hdri Jakies dziwne cienie wyszly pod samochodem ;] probowalem cos zmieniac w ustawieniach brazila ale to tak srednio dawalo rezultaty wiec zostalo tak ;]
rzulu Napisano 13 Sierpień 2004 Autor Napisano 13 Sierpień 2004 Ostatni update vray + hdri chyba najlepiej wyszlo
kx Napisano 13 Sierpień 2004 Napisano 13 Sierpień 2004 no tak, wyglada calkiem inaczej niz pierwszy post... oczywiscie pozytywnie ;)
THE MANYSH TRAFO Napisano 14 Sierpień 2004 Napisano 14 Sierpień 2004 no ja sie na samochodach nie znam (mam kaszla) ale ten jest do kitu juz sam model jest do poprawki
Cug Napisano 14 Sierpień 2004 Napisano 14 Sierpień 2004 mowiac powykrecane mialem na mysli glownie to co dzieje sie z przodu: 1. koncowki reflektorow i spojler zadarte do gory 2. wlot powietrza na masce render w brazilu jest zbyt matowy, w vrayu calkiem niezly Mysle ze powinienes poszukac bardziej wysmakowanych ksztaltow dla swojego auta bo teraz wyglada na samochod clowna a nie sportowa fure a chyba o to chodzilo.
Rekomendowane odpowiedzi